2777
2789
عنوان

خیلی ناامیدم کاش زندگیم تموم بشه امروز

| مشاهده متن کامل بحث + 923 بازدید | 111 پست

منم 17سالم بوددقیقا همین اتفاق واسه بابام افتادذره به ذره حست رودرک می کنم جلوچشم هام بابام زجرودردمیکشید اینقدرحالش بدبود که حتی بیمارستان هم نگهش نداشتن اما ماخیلی دعا کردیم مخصوصا من،خیلی بع امام حسین،حضرت فاطمه ،حضرت رقیه روزدم التماس کردم وخیلی عجیب بابام شفا پیداکرذوچندین سال زندگی کرددوسال پیش فوت کرد.ابجی گلم فقط وفقط ازخدابخاه. هیچ کاری براش نشدنی نیس،ناامیدنشو تحت ه شرایطی،خداهس حتی اگه کسی نداشته باشی،امام حسین روواسطه قراربده

بگردم واقعن سخته میفهمم سرطان چی عزیزم ؟

قبلا تومور مغزی داشت  خوب شده بود یهو دیدیم ریه هاش اذیته سرفه و اینا فهمیدیم سرطان سینه که پیشرفت کرده رسیده به ریه 😭😭😭

ای کاش بمیرم براشششش

غمی در استخوانم می‌گدازد. ( مامان زود خوب شو من منتظرم)   عاقبت جان مرا این همه غم می گیرد دست من نیست به کلامی گریه ام میگیرد طعنه بر این دل شبگرد و خرابم نزنید شب به شب کوچه به کوچه دل من میمیرد( با دست خالیم تورا گرفتم و رها نکردم )

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سرطان چی داره

سینه که پیشرفت کرده و ریه درگیر شده 😭💔

غمی در استخوانم می‌گدازد. ( مامان زود خوب شو من منتظرم)   عاقبت جان مرا این همه غم می گیرد دست من نیست به کلامی گریه ام میگیرد طعنه بر این دل شبگرد و خرابم نزنید شب به شب کوچه به کوچه دل من میمیرد( با دست خالیم تورا گرفتم و رها نکردم )

عزیزم...

زندگی گاهی وقتا خیلی سخت و ناعادلانه میشه

باید روی خودت کار کنی قوی باشی

ب مامانت روحیه بدی

روحیه خیلی مهمه

باید ب خدا بگی کمکم کن بهم ارامش بده بهم صبر بده برای تحمل مشکلات

ب مامانم سلامتی بده

ب حرف دکترا نیست

یهو معجزه اتفاق میفته

ولی در کل اینو بدون زندگی قرار نیست اسون باشه قراره سخت باشه برای هممون همینه

حاله واسه هرکسی این سختیا یجوری و تو یه زمانی خودشو نشون میده

پس سعی کن تحملتو ببری بالا

هروقتم گریه داری گریه کن اینجوری یکم تخلیه میشی

ولی بعد گریه هات بگو خدایا دستمو بگیر و کمکم.کن ک بتونم از پس این سختیا بربیام

رویاهای بزرگی دارم
عزیزمم ایشالله بحق دل شکستم مادرت حالش خوبه خوب میشه باورمیکنی اشکام داره میاد کاش الان خداجای منوما ...

وای خیلی سخته کاش مامانم خوب بشه من هیچکس رو ندارم حتی دوست هم ندارن 

اره میخونم بیشتر وقتا مرسی ازت

خداصبرت بده عزیزم،فامیل ما خانوادگی یه بیماری داشتن وهمشون طی دوسال مردن،فقط ازشون دختر اخرموند که اونم ازدواج کرده بود سن پایین موقع زنده بودن خانوادش، الان سرش بابچه هاش وشوهرش گرمه،قصددخالت ندارم،ولی اگر مورد خوبی بود ازدواج کنی بهتره تازیردست زن داداش یاکسی دیگه بری،بازم ببخشید.

۷۵.۹۲۸۰
منم 17سالم بوددقیقا همین اتفاق واسه بابام افتادذره به ذره حست رودرک می کنم جلوچشم هام بابام زجرودردم ...

وای خیلی نگرانشم من هیچکس رو ندارم بابام که زندان داداشم معتاد انقد گریه میکنم براش خیلی ناراحتم انقد که از ناراحتی دارم میمیرم 

مگه تومور مغزی نداشت😐

خب عمل کرده بود کامل دراورده بودن بعدش شیمی درمانی رفت الان فهمیدیم دوباره این قسمت درگیر شده من بالاتر گفتم دوستم 

میشه یه نذر راحت بگید انجام بدم ؟

میتونی نیت کنی اگه خدا مادرتو شفا داد هروقت پولشو داشتید یه گوسفند قربونی کنی تو ایام عاشورا یا تاسوعا به نیست سلامتی امام زمان اونجوری دیگه تا وقتی پول کافی دستتون نیومده میتونی نگهش داری 

میتونی قرآن ختم کنی یا از امروز به نیت شفای مادرت صلوات بفرستی روزی هزار رو به قبله و با وضو  تا به نیت چهارده معصوم تا روز سیزدهم بعد هزار تاشو گرو نگه داری تا مادرت شفا پیدا کنه انشالله