2777
2789
عنوان

خیلی ناامیدم کاش زندگیم تموم بشه امروز

| مشاهده متن کامل بحث + 893 بازدید | 111 پست

خیلی ناراحت شدم عزیزم خیلی😔😔

مادربزرگ،پدربزرگ نداری بری پیششون.فقط با برادرت خونه تنها نمون

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
کاش میتونستم براتون یه کاری بکنم... کاش معجزه بلد بودم کاش دعاهام قبول بشندردهایی میکشین بعضا که باو ...

خیلی دعا کن براش

غمی در استخوانم می‌گدازد. ( مامان زود خوب شو من منتظرم)   عاقبت جان مرا این همه غم می گیرد دست من نیست به کلامی گریه ام میگیرد طعنه بر این دل شبگرد و خرابم نزنید شب به شب کوچه به کوچه دل من میمیرد( با دست خالیم تورا گرفتم و رها نکردم )

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من قرار گذاشتم با مامانم اونجا هرچی حسرت تو این دنیا داشتیم از دل دربیاریم ، من وقتی زایمان کردم فهم ...

خیلی سخته خیلی سخت واقعا کاش خوب بشه مامانم 

غمی در استخوانم می‌گدازد. ( مامان زود خوب شو من منتظرم)   عاقبت جان مرا این همه غم می گیرد دست من نیست به کلامی گریه ام میگیرد طعنه بر این دل شبگرد و خرابم نزنید شب به شب کوچه به کوچه دل من میمیرد( با دست خالیم تورا گرفتم و رها نکردم )

مگه منم گتم شما گفتین الکیه؟؟:)گفتم حس کردم شاید قصدتون در ادامه این باشه؛ باتوجه به ایموجی:| که گذا ...

خب حتی یا با این ایموجی. منظوری نداشتم

هرکسیم جام بود با این حال دختره خب چیزی نمیگفت مگه بی‌وجدانیم.. ماهم دل داریم و اسی رو درک میکنیم

خیلی سخته خیلی سخت واقعا کاش خوب بشه مامانم

اِن شا الله خوب میشه عزیزم ، متوسل شو به ام البنین مادر ابلفضل ع

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
اسی چندتا از کاربرا پریدن روم فقط چون ازت پرسیدم مامانت تومور مغزی نداشت مگه.. خاستم بپرسم ناراحت شد ...

ایرادی نداره ناراحت نیستم ازت شاید من درست توضیح ندادم نمی‌دونم اما ایرادی نداره بالاخره ممکنه اشتباه برداشت بشه 

خیلی ناراحت شدم عزیزم خیلی😔😔مادربزرگ،پدربزرگ نداری بری پیششون.فقط با برادرت خونه تنها نمون

کجا برم وقتی جایی رو ندارم؟ 

مادر بزرگ و پدر بزرگم قبل اینکه به دنیا بیام فوت کردن یه دایی و خاله ام داشتم که فوت کردن الان یکی از خاله هام هست اما شرایط رفتن نیست