2777
2789
عنوان

خیلی ناامیدم کاش زندگیم تموم بشه امروز

| مشاهده متن کامل بحث + 893 بازدید | 111 پست
کاش خودکشی گناه نبود

دقیقا مجزه زمانی رخ میره که قتی به جایی رسیدی که ازت کاری بر نمیاد دیگه ،یه جور به بالاترین حد تسلیم،بچه ات مریض شده کاری از دستت دیگه بر نمیادگره کور خورده زندگیت

برای تو که:غصه داری ازدواجت بهم خورده

میگی میخوام تموم کنم خودمو دویستا قرص!

به یک جایی میرسی میگی یک لیوان آب دیگه نمیکشم!!!یه لحظه استُپ...انجام ندی همین جا دقیقا همین لحظه!تو همین لحظه آخری

اگه این چرت و پرت ها رو بزاری کنار فقط سرت رو بگیری بالابگی خدایامن به تو توکل کردم هر چی میخوای رقم بزن من هیچی نمیگم سرم پایینه میگه وظیفه منه خداست که دست بنده هام رو تو این لحظه بگیرمو در همین لحظه۹۹ درصد از معجزه ها اتفاق می افته...بزار یه رازی رو امشب بهت بگم حالا میگی اینی که میگی چی هست...

چقدر ساده بود...من بهت نمیگم 99 درصد

میگم صد در صد کارت درست میشه با اون دلی که ترک خورده انجام بشه!به اینجا رسیده باشی تو بدترین حال زندگیت بشین یه گوشه ای دور از همه بشین گوشه ادارتون بشین گوشه مدرستون بشین کنج اتاقت فقط و فقط۱۰ ذکر صلوات نذر امام زمان کن!

بگو آقا جان به فریادم برس

اینو بدونیدوظیفه امام زمان در دوران غیبتشون 

فریاد رسی از شیعه هاشه

مطمئن باش یه بار امتحان کن...یکی رو می‌فرسته سراغت کارت انجام میشه...

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

وای خیلی سخته کاش مامانم خوب بشه من هیچکس رو ندارم حتی دوست هم ندارن

خوب میشه عزیزم باورکن خوب میشه فقط تولبخندبزن میدونم سخته خودم الان توبدترین شرایط ممکنم ولی به مامانت روحیه بده کنارش باش اصلن نزارتوروپریشون ببینه بدترمیشه باورکن منکه مادرم میفهمم اونم زودخوب میشه بهت قول میدم!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعضی مراکز برای درمان این بیماریها رایگانه تو نت سرچ بکن مادرتو ببرید اونجا از نظر تجربه و دستگاهها ...

همین بیمارستان مخصوص بیماران سرطانی بستری شدع بخش ای سی یو ولی خب دکترا گفتن کاری نمیشه کرد 

غمی در استخوانم می‌گدازد. ( مامان زود خوب شو من منتظرم)   عاقبت جان مرا این همه غم می گیرد دست من نیست به کلامی گریه ام میگیرد طعنه بر این دل شبگرد و خرابم نزنید شب به شب کوچه به کوچه دل من میمیرد( با دست خالیم تورا گرفتم و رها نکردم )

من ۱۸ سالم بود مادرم از دست دادم ، خیلی سخت بود مخصوصا یکسال اولش ، اما خودم جمع کردم دانشگاه رفتم ازدواج کردم و الان مطمئنم اونم خوشحاله که من خوشحالم ، روزای سخت زیاد داشتم اما یاد حرفاش میکفتادم که دوست داشت من خوب باشم ، میگفتم اون منو میبینه ، امیدوارم مادرت خوب بشه و به حق پهلوی شکسته حضرت زهرا شفا بگیره و برگرده پیشت .

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
خیلی گریه میکنم هر بار رفتم ملاقات نه چشماشو باز کرد هرچی صد زدم نه جوابمو داد فقط راهرو های بیمارست ...

عزیزم واقعا ناراحت شدم.از تمام انرژی کائنات می‌خوام امروز بهترین ها رو برات رقم بزنن

من مالک تمام دنیای موازی ام...talvan3🤍

وای خیلی نگرانشم من هیچکس رو ندارم بابام که زندان داداشم معتاد انقد گریه میکنم براش خیلی ناراحتم انق ...

مادرت خدارو داره کسی که اونوافریده. فقط ناشکرنباش.توکل کن هراتفاقی افتادخداکمکت کنه.من یادمه اون موقع گاهی ناشکری میکرذم ناامیدبودم الان پشیمونم.اینقدرحالم بدبود خیلی درسم خوب بود امانتونستم دانشگاه خوبی قبول بشم همه اش میگفتم خدایاچرامن،چرابابای من

عزیزم...زندگی گاهی وقتا خیلی سخت و ناعادلانه میشهباید روی خودت کار کنی قوی باشیب مامانت روحیه بدیروح ...

اخه من هیچکس رو ندارم الان داداشم هست ولی خب چه بودنی آخه من تنهام دوستشو میاره خودش اعتیاد داره همش اذیتم ۱۷ سالمه از بس غصه خوردم همش مریضم همش حالم بده هر بار میرم دکتر با هزار تا قرص برمیگردم زندگی برا همه سخته دوست خودمم مادرشو از دست داده ۶ ساله اما پدرش واقعا مرد خوبیه خیلی خوبه پدرش من هیچکس رو ندارم 

غمی در استخوانم می‌گدازد. ( مامان زود خوب شو من منتظرم)   عاقبت جان مرا این همه غم می گیرد دست من نیست به کلامی گریه ام میگیرد طعنه بر این دل شبگرد و خرابم نزنید شب به شب کوچه به کوچه دل من میمیرد( با دست خالیم تورا گرفتم و رها نکردم )

اسم مادرتون چیه ؟

چطور ؟