2777
2789
عنوان

لباسم اومد اصلا شبیه عکسش نیست بیایید بگید چجوری مرجوع کنمم

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 33 پست
ازباسلام هیچی نگیرین کلا اینترنتی خریدنکنین به نظرم مخصوصالباس.چیه ن بابانمیدونم بعضیاچطورخریدمیکنن ...

ولی من خداروشکر تا الان لباسهاییکه اینترنتی خرید کردم خیلی راضیم

حتی بهتر از  خرید حضوری میشه😂

مردی با لباس👔 و کفشهای گرانقیمت👞 به دیواری خیره شده بود و میگریست😯 نزدیکش شدم و به نقطه ای که خیره شده بود با دقت نگاه کردم، نوشته بود: این هم میگذرد😊 علت را پرسیدم گفت: این دست خط من است. چند سال پیش در این نقطه هیزم می فروختم، حال صاحب چندین کارخانه ام.پرسیدم پس چرا دوباره به اینجا برگشتی؟؟ گفت: آمدم تا باز بنویسم: این نیز بگذرد....گر به دولت برسی مست نگردی مردی، گر به ذلت برسی پست نگردی مردی، اهل عالم همه بازیچه دست هوسند، گر تو بازیچه این دست نگردی مردی😍😍.سلامتی آقامون امام زمان صلوات📿📿

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=362073654]ولی من خداروشکر تا الان لباسهاییکه اینترنتی خرید کردم خیلی راضیم حتی بهتر از  خرید حضوری میشه ...[/QUOT

نمیدونم والا من تاپروف نکنم نمیتونم لباس بگیرم.

اون روز یه دستفروش شکت میفروخت قیمتش هم خیلی مناسب بود.بعدبردم مغازه ی روبه رویی پروف کردم .

اگه پروف نکرده بودم الان رو دستم مونده بود

تایید نکردم این گزینه‌رو زدم بعدش پیام اومد گفت پیگیری میشه

برامنم دقیقا اینجوری شد،تو عکس خیلی شیک بود دستم رسید عین پیژامه،هرکاری کردمم مرجوع نکردن،پولمم ندادن