2777
2789

صبح لباسمو پست آورد اصلا شبیه عکسش نیست از باسلام خریدم و خیلی جنس بدی داره و بعدش

این گزینرو زدم که نوشته "تحویل گرفتم ولی سفارشم مشکل داره"بعد پیام اومد گفت پیگیری میشه.. حالا چی میشه؟؟ میتونم مرجوع کنم؟؟ با فروشنده هم حرف زدم یه آدرس داده میگه پس بفرست اگه پس بفرستم پولمو بهم برمیگردونن؟؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره تا زمانی که تائید نکنی باسلام به مشتری پول نمیده نگران نباش

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

مامانا پیج منو ببین تو امضام هست

با خیال راحت خرید کنین😍

عزیزم بعله میتونین مرجوع کنین پول برمیکرده بعتون 

❗️ مامان مهربون پیج اینستام ب حمایتت نیاز داره پوشاک کودک قیمت مناسب دارم koodak_shop_lili

روند کار باسلام اینطوری که تا مشتری اون گزینه راضی بودم رو نزنه پول سفارشت به حساب فروشنده نمیره

از پشتیبانیش سوال کن اگر پس بفرستم چقدر طول میکشه پول رو برگردونید به حسابم

به دعای تک تکتون احتیاج دارم...🌸 

منم یه بار مانتوسفارش دادم رو کمرش یکم نگین و زرزری بود.اوردن همچین خورد تو ذوقم بماند که باعکسش زمین تا اسمون فرق داشت.تمام خونه طرف دوثانیه سد اکلیل😑همه جا میدرخشید🤣

دیگه پست دستمو داغ کردم لباس نمیخرم غیرحضوری

من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉
روند کار باسلام اینطوری که تا مشتری اون گزینه راضی بودم رو نزنه پول سفارشت به حساب فروشنده نمیرهاز پ ...

گزینه راضی بودمو نزدم اینو زدم بعدش پیام اومد گفت پیگیری میشه فعلا ک دیگ هیچ پیامی برام نیومده

ظرف یک روز پیگیری میشه با صاحب غرفه اوکی میکنید و پولتون تا دوروز برمیگرده ب حساب باسلام و بعد میتونید انتقال بدین ب حساب خودتون اونم حدود یکروز طول داره

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
تایید نکردم این گزینه‌رو زدم بعدش پیام اومد گفت پیگیری میشه

بله همین گزینه کافیه

شما تا اعلام رضایت نکنی به غرفه دار پول نمیدن

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

ظرف یک روز پیگیری میشه با صاحب غرفه اوکی میکنید و پولتون تا دوروز برمیگرده ب حساب باسلام و بعد میتون ...

این گزینه‌رو زدم بعدش پیام اومد گفت پیگیری میشه فعلا که هیچ پیامی نیومده