2777
2789

قرارمون بود واسه ناهار و شام نره تا مادرش بدونه منو اذیت کرده حداقل یه تاوانی داره و واقعا هم نمیرفت و فقط ماهی یه بار یه سر میرفت،تا جمعه دیوونه شد گفت مادرمه پاشد رفت،منم از جمعه باهاش حرف نمیزنم.

میدونم الان اونایی که پسر دارن میان فاز نصیحت که مادرشه چی میشه بره ولی رفتارای شوهر باعث میشه مادر بی احترامی کنه چون با خودش میگه من که هر کار کنم هر بی احترامی کنم بازم پسرم میاد دیدنم منو از زندگیش پاک نمیکنه پس چرا باید به عروس احترام بزارم.

اینم بگم شوهرم خودش میدونست مقصر مامانشه و یسره میگفت ببخشید من از طرفش معذرت میخوام.

مشکلتو خودت با مادرشوهرت حل کن، اون هرچیم باشه مادرشه، انتظارت بی جاست

یاد پدرم افتادم که می گفت: نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن. هر کی هر چی گفت بگو حق با شماست و خودت را خلاص کن. آدم ها عقیده ات را که می پرسند، نظرت را نمی خواهند، می خواهند با عقیده ی خودشان موافقت کنی. بحث کردن با آدم ها بی فایده است.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه مجبوره ک از بی مهری مادرش دور بمونه و نره تا تو خوشحال بشی و الانم ک رفته قهرکردی. پس روی همین قهرت بمون. هر کسی جای خودشو داره. اگ مادرش بی احترامی میکنه خودش باید حد بین خانمش و مادرشو رعایت کنه مقصر ننش نیست

آرزومه ازدواج کنم امسال بختم بازشه. هرکی خوند یه صلوات به نیتم بفرسته ممنونم🙏

ببین حق داری من کاملا درکت میکنم ولی قهر راهش نیست اون حریص تر میشه ننشم هی پرش میکنه . خیلی دوستانه و رفیق طور بدون لحن ب و گله آمیز باید بهش بگی مثلا زدی زیر قولمون و اینا. ببین اینا هرچی بیشتر لج کنی بدتر میکنن بعدم میگن عه آره پس مامانم راست میگه تو بدی.قهر و دعوا و گله گذاری همه چیو خراب تر میکنه

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مشکلتو خودت با مادرشوهرت حل کن، اون هرچیم باشه مادرشه، انتظارت بی جاست

چه ربطی داره اگه مادرش بود که زندگی بچشه خراب نمیکرد من تا جایی که دیدم و شنیدم مادر یعنی خوشحالی بچت برات مهم باشه.

نه اینکه پسرتو به جایی برسونی بگه دست از سر زنم بردارید به خدا خودمو میکشم بدون پسر بمونی.

والا من پسر ندارم ولی قطع رابطه با پدر و مادر هم ممکن نیست هم عاقبت خوشی نداره

حرفای مادرشوهرتم یه گوشت در باشه یه گوشت دروازه

نه اینکه اذیتهای جدی بکنن که اون بحثش فرق داره

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....
چه مجبوره ک از بی مهری مادرش دور بمونه و نره تا تو خوشحال بشی و الانم ک رفته قهرکردی. پس روی همین قه ...

بله که مجبوره باید همون اول به مادرش میگفت منو دوست داری باید زنمم دوست داشته باشی،دو ماه نمیرفت خونش مادرش میفهمید اگه به عروس بی احترامی کنه پسرشو از دست میده

بی احترامی که بدتره،وقتی مرگ منو قسم خورده بود واسه غذا خونه مادرش نره.

چون دیدم میگم

دائم با شوهرش قهر می‌کرد

آخرشم همسرش خیانت کرد

در حالیکه واقعا مرد بدی نبود

گاها واکنش های

رفتار خودمون رو تجربه میکنیم

ببین حق داری من کاملا درکت میکنم ولی قهر راهش نیست اون حریص تر میشه ننشم هی پرش میکنه . خیلی دوستانه ...

گفتم گفت مامانمه به تو چه فردا بمیره حسرت میخورم،گفتم یعنی مطمئنی من بمیرم حسرت نمیخوری؟گفت مادرمه میفهمی مادرم،منم گفتم اگه مادرته چرا وقتی به خاطر چک تورو مینداختن زندان با پولش رفت مسافرت و من واست ماشینمو فروختم.

واقعا دیگه هیچی برام مهم نیست خودم مشل قلبی دارم اصلا بره بچسبه به ننش بگه جدا شیم من خوشحال میشم.

ببین بخدا شعار نمیدم مادرشوهر خودم یه عفریطه تمام عیاره ولی میگم جلوی رفتن شوهرت رو نگیر شوهر خواهرشوهرم یه مدت بود با مادرش دعوا کرده بود بهش سر نمیزد و جواب تلفن هاشو نمیداد پنجشنبه هفته پیش بدون هیچ سابقه مریضی و کاملا یهویی مادره افتاد مرد پسرش حتی نشد برای اخرین بار باهاش حرف بزنه الان حالش داغونه گریه میکنه زجه میزنه میگه کاش میمردم ولی با مادرم قطع رابطه نمیکردم

در من دردیست که فقط خود دانم و بس🥲
چون دیدم میگمدائم با شوهرش قهر می‌کردآخرشم همسرش خیانت کرددر حالیکه واقعا مرد بدی نبودگاها واکنش های ...

اونجوری پس منم باید برم خیانت کنم چون شوهرم مرگ منو قسم خورد و زد زیرش.

بله که مجبوره باید همون اول به مادرش میگفت منو دوست داری باید زنمم دوست داشته باشی،دو ماه نمیرفت خون ...

هیچ اجباری نداره ک بخواد همچین کاری کنه. هر کسی هرچیزی جای خود دارد. انتظارت بیجاست اینجوری خودت اسیب میبینی وگرنه ببین اون زنه الان پسرش میره پیشش بهش سر میزنه خودشم که میگی قهرکرده رفته. مادر پدر گیر نمیاد اگه رفتن ولی زن گیر میاد اینو فراموش نکن پس تو هم با خوبی رفتارکن و قهرنکن

آرزومه ازدواج کنم امسال بختم بازشه. هرکی خوند یه صلوات به نیتم بفرسته ممنونم🙏