2777
2789
عنوان

شوهرم شام رفت خونه مامانش چند روزه باهاش قهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب واقعا پسرشه.لابد انتظار داری مامانشو بذاره کنار بخاطر تو.اینو بگم که حتی خواهر برادرشون رو هم کنار نمیذارن بخاطر زن چه برسه به مادر

زن فقط زنه یه قراردادی هست بین زن و مرد که بعد از گذشت ده پانزده سال اونم با وجود داشتن بچه و روابط خیلی خوب تازه میشن کس و کار هم 

چطور انتظار دارید یه مرد قید مادرشو بزنه برا زنش؟

نهایتش اینه که یه بار ناراحتی شما رو انتقال میده بهشون و چند روز هم رفت و آمد نمیکنه تازه شوهر شما جزو مردهای ایده آل از نظر زن هست که تا این حد هم برات کار انجام داده

هیچ اجباری نداره ک بخواد همچین کاری کنه. هر کسی هرچیزی جای خود دارد. انتظارت بیجاست اینجوری خودت اسی ...

میخوای استارتر رو راهنمایی کنی ، بحثش جداست ولی جمله آخرت رو نگو. 

پدر و مادر گیر نمیاد اما زن گیر میاد و از اینجور حرف ها.

برای مردا سخته انتخاب بین مادرشون با همسرشون نباید بین این دوراهی قرارش بدی همین که میفهمه مادرش مقصره و به حرفش گوش نمیده به نظرم خییییییلی خوبه مادره هم هرچی میگه بگه وقتی نمیتونه بینتون خراب کنه😀

دنیا مگه چی داشتو رو نکرده💔
شوهر من خودش میدونه مادرش چیکار کرده،گفت تو شکایتتو پس بگیر مامانم نره زندان به مرگ تو هروقت اجازه ب ...

این مادره که میگم خونه اضافه داشت خواهرشوهرم و شوهرش توش نشستن یهو بدون هیچ خبری گفت پاشید خونه رو میفروشم حتی صبر نکرد خونه گیر بیارن دو هفته با وسایل هاشون اواره شدن مادره بهش رحم نکرد بچه پنج ساله داشت خواهرشوهرم حتی به اونم رحم نکرد خییلی بو دل پسر و خانواده پسرش رو شکست ولی الان فقط باید پسرش رو ببینی تا بفهمی چی میگم

در من دردیست که فقط خود دانم و بس🥲
خودشون میدونن چطور پسر تربیت کردن که اینجوری خیالشون راحته ۸۰ درصد مردهای ایرانی بچه ننه هستن

آخه مادر شوهر من اینجوریه که پشت سر من خیلی حرف میزنه وقتی شوهرم تهدیدش می‌کنه که نمیام خونت تا چند وقت ساکت میشه

وای مگه شما تو زندگی من بودی؟وقتی میگم مجبوره لابد مجبوره دیگه چون به دست و پام افتاد گفت تو شکاییتو ...

نمیدونم چه مشکلاتی بینتون وجود داشته ولی از طرفی این شرط به راحتی قابل اجرا نیست. 

شما هدفت این هستش که با این کار مادر همسرت متوجه اشتباهش بشه؟ 

آیا تو این مدت که همسرت ارتباط نداشت ، رفتار مادرشوهرت تغییری کرده؟ 

متوجه اشتباهش شده؟ 

وای مگه شما تو زندگی من بودی؟وقتی میگم مجبوره لابد مجبوره دیگه چون به دست و پام افتاد گفت تو شکاییتو ...

از این قولا شوهرا به زناشون میدن ولی وقتی خر از پل بگذره دیگه هیچ. فکرکردی به همین راحتیاس هیچوقت هیشکی ننشو کنارنمیزنه حتی اگه اسمون بیاد زمین. اگه بخوان سر حرفشون بمونن این همه طلاق نبود 

آرزومه ازدواج کنم امسال بختم بازشه. هرکی خوند یه صلوات به نیتم بفرسته ممنونم🙏

عزیزم این مردا جوگیر ودهن بینن درکت میکنم شوهرمنم میدونه دارن خانوادش چکارمیکنن حرفای اوناروباورداره وبیشتربهشون احترام میزاره شده فحشم دادن پشتم بدگفتن شوهرم عین خیالش نیس فقط کافی برم توجمع لبخندرولبم نباشه طوری تحریکش میکنن

هیچ اجباری نداره ک بخواد همچین کاری کنه. هر کسی هرچیزی جای خود دارد. انتظارت بیجاست اینجوری خودت اسی ...

در برابر انتخاب همسر

چه زن

چه مرد

مسئولیم و باید ضامن خوشبختیت باشیم.

البته صحبت من فارغ از مشکل استارتره