2777
2789
عنوان

شوهرم شام رفت خونه مامانش چند روزه باهاش قهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 36 پست
نباید منو گول میزد

ببین عزیزم اسمش گول زدن نیست فقط نمیخواد بگه میرم تو دخالت نکن یا هر حرف بد دیگه ای... مردا بعضیا واقعا نترس و بی ادبن فقط نخواسته بی ادبی کنه من بودم صادقانه ناراحت نمیشدم مخصوصا اینکه طرف شماست❤

دنیا مگه چی داشتو رو نکرده💔

بله متوجه شدم که همسرت سر میزده به مادرش.

در حالی که بعضی از کاربرها میگن انتظار داری با مادرش قطع رابطه می‌کرد ؟! 

منظور من این هستش که انجام این شرط در حالت کلی سخته. 

از طرفی نمیدونم برای شما هم چی پیش اومده که مسئله حقوقی شده و شما هم حق داری.

یعنی کلا شرایط سختی شده براتون و واقعا نمیدونم چه راه حلی درسته؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میخوای استارتر رو راهنمایی کنی ، بحثش جداست ولی جمله آخرت رو نگو. پدر و مادر گیر نمیاد اما زن گیر می ...

همین حرف روچندسال پیش شوهرخواهرم به خواهرم زده بود ..طفلی تاچندماه ناراحت بودمی گفت ...یعنی مازن هااینقدربی ارزشیم که سریع یکی دیگه روجایگزین می کنند ..به نظرمن اگرپدرومادرجای خودش عزیزه  ..زن وفرزندم عزیزند

همین حرف روچندسال پیش شوهرخواهرم به خواهرم زده بود ..طفلی تاچندماه ناراحت بودمی گفت ...یعنی مازن هاا ...

بله دقیقا. 

متأسفانه بعضی از زن ها خودشون ، خودشون و هم جنس های خودشون رو با این حرف ها بی ارزش میکنن. 

از طرفی مادر ما هم همسر پدر ماست ، آیا دوست داریم پدرمون همین دیدگاه رو نسبت به مادرمون داشته باشه؟! 

همین حرف روچندسال پیش شوهرخواهرم به خواهرم زده بود ..طفلی تاچندماه ناراحت بودمی گفت ...یعنی مازن هاا ...

ببین اکثر اونایی که سنتی ازدواج کردن دیدگاهشون اینه،ولی اونایی که با عشق ازدواج کردن میدونن عشق تکرار نمیشه.

اتفاقا مادرشوهر منم هروقت شوهرمو میدید میگفت زن و شوهر زیاد پیدا میشه ولی مادر و پدر یدونست

واقعا نمیدونم اگر جای شما بودم ، چه واکنشی نشون میدادم؟ 

اینجا کمتر کسی شما رو درک میکنه.

فقط این راه به ذهنم میرسه که به نظرت اگر لازمه ، برو پیش یک مشاور خوب و ازش مشورت بگیر.

یا پیش یک مشاور زوج درمانگر خوب که شما و همسرت با هم مراجعه کنید. 

شاید اینطوری راه حل مناسبی پیدا کنید.