2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من قندم ۸۸ بود بعد از خوردن محلول ۱۱۱شد اما دکترم دوباره ی آزمایش قند بارداری ۴مرحله ای پر هزینه برا ...

من هفته ۲۶ ام... خیلی بدمزه بود؟؟ میترسم از تست گلوکز... احتمالا دو هفته دیگه برم برام بنویسه...🥲🥲

من هفته ۲۶ ام... خیلی بدمزه بود؟؟ میترسم از تست گلوکز... احتمالا دو هفته دیگه برم برام بنویسه...🥲🥲

نه بد مزه نبود

فقط باید تو ی ربع بخوریش

و اینکه میگن ممکنه حالت تهوع بگیری

ولی من اصلا مشکلی باهاش نداشتم

از شربت های سن اینچ بیرون کم شیرین تر بود

چون عزیزم دکترا الان پول میخوان هی ازمایش مینوسن تا بری پیششون ویزیت بدی منم همینه دوبار ازمایش پودر قند ۳مرحله ای دادم با اینکه قندمم نرمال بود ۲۵ سالمه سابقه تیروئید ندارم ۳ماهی یبار با اینکه ازمایشم عالیه برام مینویسه منم گفتم دیگه هم نمیرم پیشش فقط بهم استرس وارد میکنه و پول میخواد 

سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی  بچه هام و شوهرم‌ و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون  و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم  ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه 
الانم مشکلم همینه وقتی قندم نرمال چرا دوباره باید برم دیابت بارداری ۴مرحله بدم

خب حتما نرمال نبوده که دوباره گفته بدی کلا دیابت بارداری طبق گفته کلاس بارداری باعث تولد نوزاد با وزن سنگین میشه و در واقع خانومایی که دیابت دارند بهشون توصیه میشه که زودتر زایمان کنن و در کل برای تایین تاریخ زایمان و شکل زایمان مهمه

چون عزیزم دکترا الان پول میخوان هی ازمایش مینوسن تا بری پیششون ویزیت بدی منم همینه دوبار ازمایش پودر ...

منم

میخوام دکترم عوض کنم

آخه مگه پول ازمایشگاه تو جیب اون میره

اذیت می‌کنند آدم رو

من رگ هام پیدا نمیشه

استرس میگیرم

الکی الکی منو اذیت میکنه

بچه هارو ۳۷هفتگی با سز درمیاره

ده میلیون زیر میزی میخواد

خب حتما نرمال نبوده که دوباره گفته بدی کلا دیابت بارداری طبق گفته کلاس بارداری باعث تولد نوزاد با وز ...

ببین به یکدیگر دگ نشون دادم گفت نرمال

تو خود برگه ازمایش تو قسمت رنج نرمال است

ناشتا۸۸ بعد از خوردن محلول ۱۱۱

منممیخوام دکترم عوض کنمآخه مگه پول ازمایشگاه تو جیب اون میرهاذیت می‌کنند آدم رومن رگ هام پیدا نمیشها ...

نه ولی برا جواب ازمایش که باید بری پیشش تا ازمایش نخوای نشون بدی یا نخواد برات بنویسه که نمیری بخدا اصلا دکترا وجدان ندارن فقط پول براشون مهمه من هیچ مشکلی تا الان خداروشکر ندارم گفته از هفته ۳۰ تا ۳۸ مرتب باید برا نوار قلب بیای شوهرم گفت نمیخوام بری دکترتو عوض کن اینقدم بد اخلاقه گفتم بهش میرم نوار قلب بیمارستان میگیرم چون بیمه تکمیلی ندارم میگه من اونجا رو قبول ندارم یا بیا مطبم یا نیا کلا گفتم به جهنم نمیام پیش تو 

سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی  بچه هام و شوهرم‌ و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون  و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم  ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه 
میگم چند بود قند شما؟

من دو ماهگی هم ازمایش برام نوشت گفتم مگه ۷ ماهگی نیس گف قانون جدیده اونکه یادم نیس ولی نرمال بود باز ۷ ماهگی هم قبل ناشتا ۷۹ یه ساعت بعد پودر قند ۹۷باز دوساعت بعد ۱۱۴