2777
2789
وای خدای منشاید یکی پول ندارهچه دکتراییهمسر من بزور پول میدهخودمم کار برام نمیاد۵۰۰تومن ۵۰۰تومن بزور ...

اون میگه برا من مهم نیس پول داری یا نه منم رفتم مدیریت داروشفا شکایت کردم گفتم بزور مگه با دکترا قرار داد میبندین گفتن نه خودشون درخواست میدن گفتم پس این چه طرز برخورده با بیمه ۱۱۰ تومن پول ویزیت دادم تا وارد شدم گفته نیا اینجا ازین به بعد بیا مطبم اگر نمیخواد بیمار پذیرش کنه غلط میکنه میاد میشینه اینجا بشینه تو مطبش 

سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی  بچه هام و شوهرم‌ و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون  و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم  ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه 
یه دکتر من میرفتم سگ اخلاق( البته به نظرم مشکل داشت واقعا) بعد توهین می‌کرد به افراد، من که دیگه نرف ...

یکی به دکترم گفت پول نداریم تازه خونه خریدیم

۴ ام بچه اش بود

۳تا قبلی سز بود

دکتر گفت بهش شوهرت حامله ات کرده باید پول بده

بری دولتی نمیتونند جمع ات کنند

مثانه و روده تو پاره می‌کنند

بعد حسابی ترسوندن و نامه نداد بهش

بعدک خانومه رفت

پشتش گفت این دوبار شوهر کرده

زرنگه و..

من موندم چ دکتری پشت مریض هاشم میگفت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه اول چرا سزارین ؟ من بچه سوممه سزارین اجباری ام بازم زیر میزی میگیرن ببین اینا دیگه چه بی انصافای ...

فاصله بچه دوم و سوم شما چند ساله؟؟؟؟؟؟

چرا سومی اجبار سزارین هست

من اولی را ۱۵ سال پیش طبیعی اوردم ۲۴ ساعت درد کشیدم دومی را ۱۴ سال پیش طبیعی زاییده ام  دو ساعت درد کشیدم  الان بعد ۱۴ سال واس سومی میترسم درد داشته باشه طبیعی

پس منم ینی میفرستن نوار قلب؟اجباره؟

نبابا تا حرکات بچه توب باشه و قند و فشارت نرمال باشه نیاز نیس قبل هفته ۳۵ بری اون اخرا یکی دوبار میری برا چک کردن دکتر من سلامتی بچه منکه براش مهم نیس وگرنه چرا تا گفتم میرم بیمارستان عصبانی شد و گفت اگر اونجا بری نیای پیش من چون بیمارستان ۱۳ تومن میگیره و مطب ۳۵۰ هزار تومن به جر ویزیت تازه میگه کلا ۶ دفعه میخوای بیای ۶تا ۶۰۰ تومن با ویزین میگه ۳۶۰۰ همینم نمیتونی بدی گفتم بحث نتونستن نیس اخه وقتی مشکلی تا اینجا ندارم براچی یکسره نوار قلب بدم بعدم من هر ماه ۸۰۰ تومن بیمه پرداخت میکنم چرا استفاده نکنم از امکانات دولتی هیچ فرقی هم دستگاه شما با دسنگاه بیمارستان نداره تازه بیمارستان بهتره 

سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی  بچه هام و شوهرم‌ و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون  و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم  ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه 
فاصله بچه دوم و سوم شما چند ساله؟؟؟؟؟؟چرا سومی اجبار سزارین هستمن اولی را ۱۵ سال پیش طبیعی اوردم ۲۴ ...

من موندم بین طبیعی و سزارین

چکنم

منم از درد طبیعی میترسم

از یکطرف نمیدونم دکتره راست گفت یا ی چی گفت منو بترسونه

فاصله بچه دوم و سوم شما چند ساله؟؟؟؟؟؟چرا سومی اجبار سزارین هستمن اولی را ۱۵ سال پیش طبیعی اوردم ۲۴ ...

من بچه اولم سال ۹۹ دنیا اومدو ۶ماهگیش فوت کرد بچه دومم سال ۱۴۰۱ دنیا اومده اینم بهمن دنیا میاد ان شاءالله طبیعی نمیتونم فاصله هاش کمه خیلی خطرداره برام 

میاد اونجامشتری برای مطبش جمع کنه😃😃😀

با اون اخلاق افتضاحش مشتریای مطبش هم میپرن 😒

من قندم ۸۸ بود بعد از خوردن محلول ۱۱۱شد اما دکترم دوباره ی آزمایش قند بارداری ۴مرحله ای پر هزینه برا ...

صد دفعه آزمایش دادم تو بارداری دیگه حالم داشت بهم میخورد راحت شدم نگران نباش توام میگذره

من هفته ۲۶ ام... خیلی بدمزه بود؟؟ میترسم از تست گلوکز... احتمالا دو هفته دیگه برم برام بنویسه...🥲🥲

من رو بارداری اول خوردم بدمزه نبود فقط شیرینی زیاد از حد داره 

ولی بعضیا بدشون میومد بستگی به مجاز آدم داره 

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

من موندم بین طبیعی و سزارینچکنممنم از درد طبیعی میترسماز یکطرف نمیدونم دکتره راست گفت یا ی چی گفت من ...

نمیگم سزارین بده چون برا من خداروشکر تا الان خوب بوده ولی طبیعی بهتره خودم که برگردم عقب حاظر نیستم طبیعی بیارم سزارین عوارض داره طبیعی هم داره نمیدونم والا ان شاءالله هر چی خدا صلاح دونست همون بشه و بچت صحیح و سالم باشه با عمر طولانی و با عزت راحت زایمان کنی 

چرا بچه نازنین رفت؟

سرطان خون 

الانم مشکلم همینه وقتی قندم نرمال چرا دوباره باید برم دیابت بارداری ۴مرحله بدم

قندتون نرماله نمی‌دونم چرا اینو نوشته براتون 

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

نبابا تا حرکات بچه توب باشه و قند و فشارت نرمال باشه نیاز نیس قبل هفته ۳۵ بری اون اخرا یکی دوبار میر ...

چیبگم

خدا رو درنظر نمی‌گیرند

من که دکترمو عوض میکنم

این آزمایش نمیدم دیگه

نه پولشو دارم

نه حوصله ۴مرحله خون دادن

تو خونه با دستگاه قند پیوسته دارم تست میگیرم

قندم پایینه

مشکلی نیست