2777
2789
عنوان

چطور میشه آدما انقد صد رو باشن

68 بازدید | 10 پست

یه مادر شوهرم دارم صد رو نه هزارتا رو دارن 

من یه مدته مریض شدم قلبم اذیت میکنه فشار خونم میره بالا 

اون وقت خواهر شوهرم و مادر شوهرم دوتایی نشستن پیش یکی گفتن خودشو زده مریضی الکی خودشو میگه مریضم از این دکتر به اون دکتر میره  بعد یکی دو بار زنگ زده به شوهرم پشت تلفن  گریه کرده که بمیرم براتون من برا زنت ناراحتم که مریض شده. از دیروز که شنیدم چقد ناراحت شدم 

🤣مثل مادرشوهر من مریض بود  براش غذا درس میکنم میدادم شوهرم ببره براش چندوقت پیش پام شکست زحمت نداد ی برنج درس کنه بفرسته برام کلا مامان خودم درست کرد یا خونه خریدیم ی جعبه شیرینی نیاورد واسمون بعد ادعای دوست داشتن پسرش میکنه کثافت میمون

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🤣مثل مادرشوهر من مریض بود براش غذا درس میکنم میدادم شوهرم ببره براش چندوقت پیش پام شکست زحمت نداد ...

اینم اینجوریه چنان زبون میریزه واسه پسرش اما تو عمل هیچی به هیچی

اونی که اینو به گوش تو رسونده هدفش چی بوده خوب الان که دونستی فقط از اونا بدت اومد رنجیده شدی اول به اون طرف بگو این حرفارو بهت نزنه چون زندگیتو بهتر نمیکنه بعدم تو فقط هدفت یه زندگی با ارامش نسبی کنار شوهرت باشه از این حاشیه ها بدور باش بشین برنامه ریزی کن ببین کجا ها خاطره خوب دارین دوباره برین خوش باشین

اینم اینجوریه چنان زبون میریزه واسه پسرش اما تو عمل هیچی به هیچی

ازشون متنفرم اصن باورم نمیشه بتونم از ی آدم انقد کینه ب دل بگیرم 

ازشون متنفرم اصن باورم نمیشه بتونم از ی آدم انقد کینه ب دل بگیرم

تو منی یا من تو ولی با این وجود بازم به روی خودم نمیارم میگم جهنم دو روز با شوهرم میریم خونشون میمونیم شوهرمو ناراحت نکنم 

تو منی یا من تو ولی با این وجود بازم به روی خودم نمیارم میگم جهنم دو روز با شوهرم میریم خونشون میمون ...

دیشب همسرم داشت با مامانش حرف میزد تلفنی چندبار بهم گف بیا گوشی رو ازم بگیر حالشو بپرس انقد ازش پرم ازش بیزارم دلم باز نشد گوشی رو بگیرم 

دوماه پیش مهمون بودیم بعد من خیلی لاغر بودم دوران عقدم یهو چاق شدم و چون قدم بلنده همه میگن عالی شدی  خودمم راضیم  تیپ زدم رفتیم مهمونی بعد مهمونی با حالت مسخره گفت فلانی گفته عروست حاملس انقد شکم داره بعد من اصن شکم ندارم😑گفتم فلانی شکم خودشو ندیده راجب بقیع نظر میده گف آخه اون زایمان کرده تو ک نکردی 😐آخه کثافت ب تو چه دهنت ببند تا چند وقت گریه میکردم 

دیشب همسرم داشت با مامانش حرف میزد تلفنی چندبار بهم گف بیا گوشی رو ازم بگیر حالشو بپرس انقد ازش پرم ...

😑😑😑😑تو هم مثل من با چه عجوبه هایی طرفی .من همش میگم جهنم بزار من خوب باشم اونا هر طور دوستدارن باشن من که نمیتونم شخصیت کسیو عوض کنم همیشه مثل دل خودم با دیگرون رفتار میکنم ولی اینا نمیفهمن من میگم عیب نداره بخاطر شوهرم گذشت از سمت من باشه ولی سرشون گیج میره 

😑😑😑😑تو هم مثل من با چه عجوبه هایی طرفی .من همش میگم جهنم بزار من خوب باشم اونا هر طور دوستدارن ب ...

خواهر شوهرم ازون بدتر باهم بارها دعوامون شده بعد مادر شوهرم ب جای اینک بزرگی کنه اشتیمون بده می‌ره میچسبه دخترش باهام پشت سر من حذف میزننن و منو محل نمیده با من رقابت می‌کنه من هر لباسی میخرم هر وسیله ای برای خونه میخرم می‌ره شبیهشو میگیره لباسی میخرم تا یک هفته افسردگی میگیره بابا سنی ازت گذشته نه قیافه داری نه هیکل بشین سرجات وقت  بزرگی کردنته خجالت بکش آخه 

چی بگم خواهر ماهم گیر افتادبم

خواهر شوهرم ازون بدتر باهم بارها دعوامون شده بعد مادر شوهرم ب جای اینک بزرگی کنه اشتیمون بده می‌ره م ...

فقط باید بزنی به بیخیالی اینام عادتشونه همش غیبت کنن پشت سر اینو اون چه برسه به من .تو هم باید بیخیال باشی من انقد ریختم تو خودم تو سن کم هزارتا درد اومده سراغم