دو سه بار به ما گفته ما هم خیلی تذکر دادیم بهش ندو ولی خب مثل اینکه سرکار بودیم هممون این حوصلش سرفته دزد پلیس بازی کرده اونم اومده دم خونه اینم تنها بوده دستش گرفته گفته الان زنگ میزنم بیان ببرنت واقعا هم جلوی خودش زنگ زده این بچه هم از ترس حرف نمیزنه یه نصف روزی هست به خدا براش پی اس ۴ خریدیم مدرسه فوتبال میره بازم خب وقتی حوصلش سر میره دزد پلیس بازی میکنه ۷ سالشه از ترس حرف نمیزنه دیگه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
این جه طرز حرف زدنه؟شما نمیتونی بجه تو کنترل کنی متوجهش کنی وگرنه این همه بجه تو آپارتمان هستن و متوجه میشن ک نباید پدر مردمو دربیارن بجه ی شما میفهمه متوجهم میشه ولی گوش نمیده و واسش مهم نیست وگرنه با ده بار تذکر این جیزی نیست ک یادش بره نباید بدو بدو بکنه
مردم گونهای نکردن عزیزم ولی شما کار این خانوم تایید میکنی کسی با بچت این کارو میکرد هم همینومیگفت ...
من بچه نمیخوام که با آرامش زندگی کنم و باید بگم این خانم رو درک میکنم. مردم به اندازه کافی تو ترافیک و شلوغی اذیت میشن و حق دارن که تو خونه هاشون آرامش داشته باشن.