2777
2789

من خیلی دخترحساسیم.خیلی زیاد.یماهه عروسی کردیم.دلم میخواست شوهرم مدام بهم توجه کنه تو جمع مهمونیا وقتایی که میریم خونه فامیلای من خوبه چون من بهش توجه میکنم ازش پذبرایی میکنم که یوقت احساس غرببی نکنه اما هروقت میریم تو جمع فامیلای خودش اصلا انگار این ادم منو نمیشناسه یه کلمه حرف نمیزنه باهام اما من توقع دارم جلو دیگران مخصوصا جلو اون دخترخاله های اشغالش بیاد سمتم نمیگم بغلم کنه اما دلم میخواد بیاد کنارم بهم توجه کنه ازم بپرسه چیزی نمیخوای.دیشب تو مهمونی بودیم خیلی حالم گرفته شد دیگه ساکت شدم اونم فهمید ناراحتم اما صبح پاشد رفت سرکار پیام داد که من نمیتونم باهات بسازم جلو دیگران همش میخوای ظاهرسازی کنی من اخلاقم همینخ درستم نمیشم.برو طلاقتو بگیر من حوصله جنگ اعصاب ندارم...اما من انتظار داشتم بهم بگه سعی میکنم اخلاقمو درست کنم😢حس میکنم هیچ علاقه ای دیگه بهم نداره چقدر حسم بده نسبت به ادامه زندگی

دقیقا ازدواج همینه و هرروز ی مشکل پیش میاد و جالبتر اینکه مشکلات همه شبیه همن و برخورد آدما متفاوته، منم بشدت لوس و حساس بودم ولی به لطف شوهرم همچین بی تفاوت و پوست کلفت شدم که هیچکی جز خودم و هدفام تو اولیتم نیست تاپیکامو بخون ببین چقد اذیت شدم ولی دیگه حال ناراحت کردن خودمو ندارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم بفهم اول راهی محبت که نمیشه خرید نمیشه گدایی کرد خودت سفت باش محکم باش از آدمای آویزون نباش دنبالش ندو صبر کن صبر کن خودش بیاد دنبالت اون زندگی‌ای که تو فیلمای ماهواره میبینی همش الکیه

بنظرم شوهرت از لوس بازی بدش میاد راستش حس خوبی نیست هی زن وشوهر تویه مجلسی بچسبن به هم

بابا بخدا والا چسببدن نمیخوام میگم باهام حرف بزنه نظرمو بپرسه ازم بپرسه کوفت نمیخای درد نمیخای من خودمم از لوس بازی بدم میاد اما یه حداقلی که باید رعابت بشه.

انتظارت بجا هست عزیزم حق داری چون گفتی ک منظورت این نیست لوس بازی دربیارید یا زیاد بهت بچسبه در حدمعقول ب زنش تو جمع توجه کنه انتظار بیجایی نیست اونم جلو خانواده و فامیل همسر ک حرفو حدیثشون زیادِ برا زوجین اول ازدواجشون

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                                                                                                                                  خُدایا شُکرت بخاطرِ وجودِعزیزانم(همسرم💞پسرم😍دخترم😍خانوادم💖)وَ آرامشے کـِ دارم...
عزیزم بفهم اول راهی محبت که نمیشه خرید نمیشه گدایی کرد خودت سفت باش محکم باش از آدمای آویزون نباش دن ...

ماهواره چیه بخدا که انگار شماها متوجع نمیشید من چی میگم.اون اوایل که مدااام سرش تو گوشی بود مردم تا بهش بفهمونم زشته میریم یجا همه دارن حرف میزنن تو یسره تو گوشی هستی.پس چطور اینهمه مردای دور و برم مدام غم زنشونو میخورن 

انتظارت بجا هست عزیزم حق داری چون گفتی ک منظورت این نیست لوس بازی دربیارید یا زیاد بهت بچسبه در حدمع ...

ولی سوهرم انقدر احمقه که بهش میگم یکی از بیرون میبینه خیال میکنه باهم قهریم همش میگه توهمش حرف دیگران برات مهمه.خب احمق چیکار کنم اجازه بدم هرفکری که دلشون میخواد بکنن؟؟بخدا که اصلا ابرو داری بلد نیست

بعضی مردا این مدلی هستن باید وفق بدی خودتو زیاد خودتو مشتاق نشون نده خودش میاد طرفت

نمیبهمه بخدا.خیلی وقتا میگم نرم تو قیافه خوشحال و شاد باشم اما تا ناراحت نشم اصلا نمیفهمه چمه.

خب بهش بگو من راحت نیستم میریم خونه خانوادت حونه فامیلت دوس دارم سر سفره بهم غذا تعارف کنی

با گفتن چه فایده داره.من دلم میخواد دلی بلد باشه اینکه همش من بهش بگم میشه سیاست بخداهمش فکر میکنم دیگه علاقه ای بینمون نمونده

با گفتن چه فایده داره.من دلم میخواد دلی بلد باشه اینکه همش من بهش بگم میشه سیاست بخداهمش فکر میکنم د ...

نه باید همین الان که اوایل ازدواجه همه چیزو بهش یاد بدی شاید نمیدونه چطور رفتار کنه این خواسته توعه و سیاستو بد ندون سیاست همیشه هم چیز بدی نیست