2777
2789
عنوان

تاحالا شوهرتون بهتون گفته برو طلاقتو بگیر

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 21 پست
خوشبحالت منم تصمیم گرفتم بشم عین سنگ.شوهرت هیچ تغییری نکرده؟

مادرش خیلی لوسش کرده و کلا انتظار داشت من نازشو بکشم انقدر باهاش و با خودم جنگیدم تا عوض شدم و خیلی منطقی تر شدم، بهش زیاد توجه نمیکنم و وقتی میبینه تو برنامه هام جا نداره به خودش میاد و بهتر میشه ، مشکلات کلا ی چرخست که انقدر تکرار میشه تا هردو باهم بتونن بسازن

نمیبهمه بخدا.خیلی وقتا میگم نرم تو قیافه خوشحال و شاد باشم اما تا ناراحت نشم اصلا نمیفهمه چمه.

وقتی ناراحت هم میشی بازم همون حرف خودش رومیزنه که

آیا تورفتارش تغییری میده؟نه

پس بجای اینکه حرص بخوری تومهمونی خوش بگذرون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولی سوهرم انقدر احمقه که بهش میگم یکی از بیرون میبینه خیال میکنه باهم قهریم همش میگه توهمش حرف دیگرا ...

اکثر مردا متوجه این موضوع نیستن بااینک برا خانما خیلی بااهمیته اونا فک میکنن خانما میخوان خودی نشون بدن جلوبقیهه 

دیگ بعضی مواقع ب اجبار باید کناراومداگ درست نشد

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                                                                                                                                  خُدایا شُکرت بخاطرِ وجودِعزیزانم(همسرم💞پسرم😍دخترم😍خانوادم💖)وَ آرامشے کـِ دارم...
مادرش خیلی لوسش کرده و کلا انتظار داشت من نازشو بکشم انقدر باهاش و با خودم جنگیدم تا عوض شدم و خیلی ...

میشه ازت خواهش کنم‌ تلگرام بهم پیام بدی.تاپیکاتو خوندم خیلی به من نزدیکه جریان زندگیت

@F751116