2777
2789
عنوان

ی سال چن ماه باهاش بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 65 پست
من خیلی طرفش رفتم دوماه اصرار کرپم ک بیاد اولش میگفت میام دیگ گفت اصن محاله بیام از بس ک اصرار کردمم ...

ببین ناراحت نشو ولی خدایی خودت خجالت نمیکشی انقدر به یه پسر پیله کردی تا بلاکت کنه؟ حس شرم نمیکنی؟ چرا برای خودت ارزش قائل نیستی تویی که خودتو بی ارزش میکنی چطور توقع داری یه پسر عاشقت بشه دوستت داشته باشه دلتنگت بشه برای رسیدن بهت تلاش کنه الان خودتو از ارزش انداختی میخوای اونو کنجماو کنی کلا دیگه نه پیام بده نه زنگ بزن یه جوری کاملا محو شو و ازش دور شو که نبینتت کلاااا تا ببینیم سمتت میاد یا نه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین ناراحت نشو ولی خدایی خودت خجالت نمیکشی انقدر به یه پسر پیله کردی تا بلاکت کنه؟ حس شرم نمیکنی؟ چ ...

چون عاشقش بودم 

چون زندکیم ب زندگیش بند بود

چون انقد خاطره داشتم ک هیچی مهم نبود

من خودکشی کردم نشد،روانشناس جواب نگرفتم،داروی روانپزشک نه،روانکاو نه،فال گرفتم نه،هرکااااری بگی کردم ...

چطوری خودتو دوس داری

مگه هممون خودمونو دوس نداریم؟بیشتر شاید ادم چون حال خوبشو کنار اون دوس داشت انقد عذاب می‌کشه

چه غریب ماندی ای دل :)

چطوری خودتو دوس داریمگه هممون خودمونو دوس نداریم؟بیشتر شاید ادم چون حال خوبشو کنار اون دوس داشت انقد ...

نه قطعا که خودمونو دوست نداریم

اگه دوست داشتیم به نظرت یک ثانیه هم به یه ادم اشتباه اشکـمیریختیم

پناه برتو که بی صدا مرا میشنوی❤رفیق غم وغصه میاد ولی تو یه وقت نشینی بهشون چای تعارف کنیاااا،کم محلشون کن تا برن از زندگیت❤   غمناکم و از کوی تو با غم نروم..جز شاد و امیدوار و خرم ندوم..از درگه همچون تو کریمی هرگز..نومید کسی نرفت و من هم نروم..
چون عاشقش بودم چون زندکیم ب زندگیش بند بودچون انقد خاطره داشتم ک هیچی مهم نبود

منم خیلی عاشق شوهرم بودم خیلی خیلی خیلی تازه شوهر من توی دوست مون مدااااااااااااااااام میگفت من قصد ازدواج ندارم اگر برات خداستگار خوبی اومدی بری هااا زندگیت و بخاطر من یه وقت خراب نکنی منم همیشه در جواب میگفتم اتفاقا منم قصد ازدواج ندارم نه با تو نه با هیچ پسر دیگه قصد منم فقط دوستیه (مثل سگ دروغ میگفتم از خداااااااام بود باهاش ازدواج کنم من روزها ساعتها تنهایی مینشستم گریه میکردم با خودم میگفتم چرا نمیخواد با من ازدواج کنه چرا فقط واسه دوستی منو میخواد مگه من چمه با اینکه همه جوره از اون سرترم و خودشم بارها میگفت تو از سرم زیادی بعد انقدر گریه میکردم تا بیهوش شم و خوابم ببره اما هرگز نذاشتم شوهرم بفهمه تو چه وضعیت داغونی ام هرگز نمیخواستم از ارج و قرب و ارزش خودمو بندازم پس نگو عاشق بودم فلان بودم منم یه روزی بدتر تو عاشق بودم اما  من کاری کردم اونم عاشقم شد حتی بیشتر از من و درست وقتی که حسابی وابسته ام شد و عاشقم شد بعد دو سال گفتم من میخوام ازدواج کنم تو برو دنبال زندگیت ببین التماسم میکرد گریه میکرد به پام افتاده بود که ترکش نکنم و سه هفته بعد مطرح کردن خواستگارم ما عقد کردیم هیچوقت به بهانه عاشقی خودتو خار نکن کمی قوی باش تو خلوتت گریه کن خودتو بزن بکش اما جلو پسر جماعت خودتو خار نکن 

چن سالته و چن سالش بود؟

من۲۳اون ۳۴

پناه برتو که بی صدا مرا میشنوی❤رفیق غم وغصه میاد ولی تو یه وقت نشینی بهشون چای تعارف کنیاااا،کم محلشون کن تا برن از زندگیت❤   غمناکم و از کوی تو با غم نروم..جز شاد و امیدوار و خرم ندوم..از درگه همچون تو کریمی هرگز..نومید کسی نرفت و من هم نروم..
میشه منم درخواست بدم یه سوالی بپرسم اگه وقت داری

اره عزیزم