2777
2789
عنوان

شوهرم به زن داداشم گفته بود چون خیلی غر زد براش گل خریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 40 پست
سیاست های زنانه مطالعه کنی میفهمی یکسره باید با زبان خوش به مردها یادآوری کردبه شوهرت نباید غر بزنی ...

چرا همش ما باید سیاست یاد بگیریم چرا مردها یه کمی سیاست ندارند هر حرفی مرند به کسی بگن 

چرا همش ما زنا پس مردها چی ها پس مردها چی 

شاید همسر این خانم از اون دسته مرداست که از ابراز محبت اونم جلو دیگران خجالت میکشه حس میکنه کار مردونه ای نیست . برای همین جلو زنداداشت اون حرفو زده که به زعم خودش مردونگیش حفظ بشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا همش ما باید سیاست یاد بگیریم چرا مردها یه کمی سیاست ندارند هر حرفی مرند به کسی بگن چرا همش ما زن ...

مردها مدل شخصیت ایشون فرق داره.

الان روانشناسا ساعتی چند صد هزار تومان ممکنه بابت مشاوره بگیرن برخی شون همین حرف ها رو میزنن دیگه.

به جای پول مشاوره تو اینترنت سیاست های زنانه بخونی و کتاب روانشناسی بخونی خودت استاد تمام میشی.

مردها همین که خرج زندگی رو میدن و سر کار می‌رن و سختی بحث با کارفرما و ارباب رجوع رو میشکن به خاطر زن و بچه شونه و توقع دارن همسرشون ممنون دار باشه.

این مردهای عاشق پیشه که یکسره کادو و گل میخرن مخصوص رمان ها و فیلم و سریال هاست.

تو این دوره زمونه تو همین تاپیک های نی نی سایت ببین پسرای فاسد یک ریال خرج دوست دخترشون نمیکنن تازه از دختره رابطه هم می‌خوان.

بعضی دخترا میگن همین که پسره بهمون وعده ازدواج داد فریب خوردیم!!!

قرار نیست شما حقیر باشی بلکه با جملات دقیق و در موقعیت مناسب از نظر روانشناسی میتونی کاری کنی شوهرت همونی بشه که دوست داری و دقیقا میخوای 

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و لبنان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی عالم نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود
مردها مدل شخصیت ایشون فرق داره.الان روانشناسا ساعتی چند صد هزار تومان ممکنه بابت مشاوره بگیرن برخی ش ...

من پارسال ابان زایمان کردم هم بچه کلاس اولی داشتم و هم نوزادی که رفلاکس داشت هر چی می خورد می‌آورد بالا خودم  دست تنها این دو تا رو ساپورت کردم تو شهر غریب هستم هیچکس هم نبود کمک کنه بهم 

برای دوری از چشم و نظر حرف خوبی زده بود اگر گفته بود به خاطر عشق به همسرم اینو خریدم و زنداداش ات حس ...

واای چه جوری اینجوری معنی کردید این کار احمقانه رو ، چه جوری به ذهنتون رسید !!! چقدر خنیدیم