2777
2789
عنوان

شوهرم به زن داداشم گفته بود چون خیلی غر زد براش گل خریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 41 پست
زایمان طبیعی و سزارین نداره همسرت و زن داداشت چرا با هم اومدن ؟

داداشم پایین وایساده بود اینا باهم با آسانسور آمدن بالا زن داداشم خداحافظی کنه بره شهرستان 

من می خواستم زایمان کنم این خانوم از شهرستان آمده بود خانه داییش سر بزنه بعد بیاد خانه من که من زایمان کردم 

برای دوری از چشم و نظر حرف خوبی زده بود 

اگر گفته بود به خاطر عشق به همسرم اینو خریدم و زنداداش ات حسادت میکرد ممکن بود اتفاق های بد برای بچه بیفته

شوخی کردم

ولی کلا مردهای این مدلی رو باید با سیاست روشون کار کنی

سیاست های زنانه تو اینترنت مطالعه کن و با مهربانی روش اثر بگذار که یادش بمونه همیشه مناسبت ها کادو و گل بخره؛

مثلاً الان براش بگو‌ چقدر زایمان سخت بود و بگو گلی که برام آوردی حال ام رو بهتر کرد.

وقتی واکنش مثبت نشون بدی ناخودآگاه می‌ره تو ذهن اش که تکرار کنه 

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و لبنان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی عالم نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زن داداشها دنبال موقعیتن عزیزم شوهر بیشعور و کم عقل این خانوم بهترین موقعیتو داده بهش

از حسادتش این کارو کرده ! حتی ممکنه شوهر استارتر به شوخی و با خنده این حرفو زده باشه یا از روی سادگیش ولی وقتی یکی دیگه این حرفو به ادم میرسونه خیلی بار منفیش زیاده ...

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤

زن داداشت نباید خبرچینی میکرد اونم وقتی تازه زایمان کردی 

بیشتر مردا  تو مسائل خانوادگی اول حرف میزنن بعد فکر میکنن 

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

ببخشید اما خاکبرسر مردی که قدر زحمت خانمش رو برای بچه دار شدن ندونه و یه گل رو حیف بدونه. 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

روش کار کن ک بفهمه زن داداشت قابل اعتماد نیس، ک حداقل دردای و رازای زندگیتو نبره بزاره کف دست زن داداشت، اتو نده دستش

افتاده درختی که به خود میبالید از داغ تبر به خاک غم مینالیدگفتم چه کسی به ریشه ات زد گفتا؛ آنکس که به زیر سایه ام‌ میخوابید.
نه زن داداشم به من نگفته بود به خواهرم گفته بود

خواهرت از زن داداشت بی عقل تر😐

افتاده درختی که به خود میبالید از داغ تبر به خاک غم مینالیدگفتم چه کسی به ریشه ات زد گفتا؛ آنکس که به زیر سایه ام‌ میخوابید.
برای دوری از چشم و نظر حرف خوبی زده بود اگر گفته بود به خاطر عشق به همسرم اینو خریدم و زنداداش ات حس ...

چدر قشنگ یاد دادی

من این ترفندو بلدم اماا متاسفانه بعضی اوقات یادم میره میشم همون بی سیاست سابق

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️

یعنی شوهر آدم ایقد نادون به زن داداشت بگه 😬حالا به خواهر بگه یه چیزی من خودم همیشه به شوهرم میگم پیش باجناق و جاری و زن داداش اصلا نباید یه کلام حتی به شوخی بگی اینا مگه دوستن؟

مردا همیشه دیر ارزش زنای خوبشونو می فهمند.

بنظرم گدایی محبت اشتباهه.از اول هم نباید اینو هی تکرار میکردی یا با خشم و غر میگفتی ، همین که یبار گفتی اونم تو آرامش کافیه اگر قرار باشه بفهمه با همون یکبار می فهمه

روز قبلش زایمان کردم آمد تو اتاق من بچه رو ببینه اینقدر گریه کردم دید حال و روزم از بس درد کشیده بود ...

سیاست های زنانه مطالعه کنی میفهمی یکسره باید با زبان خوش به مردها یادآوری کرد

به شوهرت نباید غر بزنی که وای خیلی سختی کشیدم

نباید غر بزنی که چرا به زنداداش گفتی

باید بهش بگی خیلی سخت بود زایمان به خاطر تو و بچه امون سختی اش برام راحت شد

باید بگی چه گل زیبایی زود به زود برام بخر روحیه ام خوب بشه و سختی زایمان یادم بره

تو همین نی نی سایت زن خونه دار میگفت با همین سیاست های زنانه کل خونه رو شوهرش زده به نامش

میدونی چطور میشه بعضی مردها خیانت می‌کنن البته دلایل مختلف داره اما یکی اش اینه دخترای فاسد و هرزه خیلی زبون بازی می‌کنن و مردا رو با زبون جذب میکنن

اون وقت بعضی زن ها هم شوهر خوب شون رو گاهی با بد زبانی ‌ و بی سیاستی و دعوا و بحث بیخودی از دست میدن

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و لبنان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی عالم نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود