2777
2789
عنوان

من کل جهیزیه ام شد نهصد تومن خاله ام میگه خیلی ارزون خریدی

| مشاهده متن کامل بحث + 24914 بازدید | 443 پست

اسی با توجه به مارک هایی که گفتی جهازیتو خیلییی خوب خریدی اینارو تو شهر ما با ی ملیارد و نیم نمیشد خرید منظور خالت فکر کنم این بوده که خیلی مناسب خریدین ینی همه لوازمات مارکشون عالی و خوبه بنظرم به هیچکس قیمت نگو 

به قول شایع دیر میفهمی زندگی نکردی و شش دنگ حواست به چی میشه ها بوده🙃❤️‍🩹.عقد💕🫂
سرویس چینی ۱۸ نفره مهمان ویکتوریا بن چاینسرویس چینی دم دستی ۱۲ نفره زرینکریستال ۱۸ نفره بوهومیاسروی ...

خب همه چیزتون مارک و عالیه مسلمه گرون درمیاد عزیزم به حرفای بقیه توجه نکن مثلا من خودم تمام وسیله برقی های کوچیکم ایرانی هستن، رختخوابمم ازین تشک های اماده گرفتم اصلا برند خاصی ندارن 😂

گازمم اخر سر مجبور شدم بخرم چون خونم گاز صفحه ای نداشت انقد گاز گروووون بود مارک اسنوا خریدم بخدا همین یه قلم گاز شد ۴۵ جنس چدناشم افتضاااح

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سرویس خواب چوب طرح فرانسویسرویس مبل ۷ نفره و میز نهارخوری ۸ نفره طرح کلاسیک برژهرو تختی مخمل ترکرو ت ...

اهل کجایی

به قول شایع دیر میفهمی زندگی نکردی و شش دنگ حواست به چی میشه ها بوده🙃❤️‍🩹.عقد💕🫂

همه چی خوب وکامل وعالی مبارکت باشه به شادی استفاده کنی

به خالت بگو من قیمت حدودی گفتم لازم نیست از ریز جزییات هم بگم 

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
دقیقااکثرا بدون استفاده میمونهبنظرم آدم تو خونه باباش بیینه چه وسایلی بیشترین کاربردو داره همونو بخر ...

خوب چیکا کنن

بندگان خدا 

سرشون با همین چیزها گرم می‌کنن😅

یک آقا می‌گفت سالیان سال ژاپن زندگی کرده 

می‌گفت تجمل فقط تو ایران (البته بعضی)

ظرف های دکوری گرون 

مجلس ها با تعداد بالا 

کلی جهیزیه .....

.

بعدم همش مینالن 

و ناشکری میکنند.

ژاپنی با یک کاسه و بشقاب می‌ره با دو از این چاپ استیک ها (چوب غذاخوری تو ژاپن)

یک وسایل ابتدایی 

بعدا مورد نیازش میخره ...

اینقدر کشورشون تو صنعت و تکنولوژی پیشرفته است .

چون تو فکر این نمایش ها نیستند ..

فکرشون متمرکز پیشرفت صنعتی کشورشون .

نه رقابت های کوچه بازاری 

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
ببخشید بهترین برند چیه

مسلما نمیشه فقط یه برند رو نام برد ولی تولوازم بزرگ مثل ساید وماشین ظرفشویی ولباسشویی بوش و ال جی حرف اول رو میزنه تو ایرانیا هم فقط دوو برند خوبیه،تو لوازم خرده ریز مثل سرخکن اتو غذاساز  جاروبرقی و....هرکدومشون یه برندی توشون عالیه مثلا سرخ کن فیلیپس جاروی بوش ساندویچ ساز بلک اندکر و.....خیلی زیاده،برندای خیلی غول وبزرگی هم هست که مختص آدمای خیلی خاصه ومعمولا هرکسی توان خریدش رو نداره یه نمونه کوچیکش محصولات اسمگ که چون یکم گرونتره معمولا اکثریت توان خریدش رو ندارن

اخه یجور گفت حس کردم منظورش اینه خیلی خرج نکردیم...

از الان بخوای با حرف مردم زندگی کنی زندگیت رو هواس خدایی نکرده

🌱𝑵𝒐 𝒘𝒂𝒓 𝒊𝒏 𝒕𝒉𝒆 𝒘𝒐𝒓𝒍𝒅 𝒊𝒔𝒍 𝒃𝒆𝒂𝒖𝒕𝒊𝒇𝒖𝒍 𝒆𝒙𝒄𝒆𝒑𝒕 𝒇𝒊𝒈𝒉𝒕𝒊𝒏𝒈 𝒇𝒐𝒓 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒎𝒔

سرویس چینی ۱۸ نفره مهمان ویکتوریا بن چاینسرویس چینی دم دستی ۱۲ نفره زرینکریستال ۱۸ نفره بوهومیاسروی ...

۳ دست قابلمه کجا میخوای جا بدی دختر خوب ؟

مگر چقدر مهمان میاد واست 

این هم سایز قابلمه ؟!!!!

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ