دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من که خودم چندتا وسیله هامو تو یکساله و نیمه که خونه خودمم اصلااا استفاده نکردم همشم مامانم هی گفت بااااید باشه و واقعا اضافه س مثل سرخکن البته مال من بدون روغن نیست، بخارپز، سبزی خورد کن
ولی حدود قیمت ها همینه بعدم نهصد تومن مگه کمه اخه؟ ادم هزارتومن بزور درمیاره
ولی خیلیام من سراغ دارم با همون ۲۰۰تومنم میخرن بستگی به مارک وسیله هاداره مال شمام عالیه
خدایی ۵۰۰ هم کم نیست یک جهیزیه معمولی رو به خوب ۵۰۰
عا الان با ۵۰۰ هیچی نمیشه خرید یه دست مبل ۱۰۰ خورده ای درمیاد بماند تخت و یه عالمه لوازم برقی و یخچال و لباسشویی و تلویزیون و فلااااان😫من پارسال فقط سرویس چینی ،آرکوپال و چندتا لوازم برقی مث چرخ گوشت ،گوشتکوب برقی،مخلوط کن،و یسری برقی دیگم ۲۰۰ م شد
به قول شایع دیر میفهمی زندگی نکردی و شش دنگ حواست به چی میشه ها بوده🙃❤️🩹.عقد💕🫂
خاله ها کلا فضولن چون مادرا پروشون میکنن عمه ها مظلومن چون پیش مادرامون جرات ندارم بیچاره ها نظر بد ...
همه اینطور نیستند .
مثلا عمه های من که اصلا مظلوم نیستن مامان من بینشون مظلومه .
خاله هامم از صدتا مامان بهترن و دلسوز ترن
میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع) ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه میکنه به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱