2777
2789
عنوان

من کل جهیزیه ام شد نهصد تومن خاله ام میگه خیلی ارزون خریدی

| مشاهده متن کامل بحث + 26915 بازدید | 496 پست
جهاز منو شوهرم خرید همه چی عالی بود وابرو داری کرد۴۰۰ رد نکرد همین ۳ ماه پیشوسیله اضافی نخریدیم۹۰۰ ت ...

شما هم شوهرت برات جهاز خریده هم بنده خدا بی دوره والا پولداراش زیر بار جهاز نمی رن قدرشون رو بدون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه من از دو سال پیش میخرم از اون موقع جمع فاکتورشون این شد

به قیمت الان دیگه ۲ میلیارد میشه گلم ولی خیلی خوب جمع کردی با ۹۰۰تومن ۲سال پیش دوستم ۱ملیارد و ۵۰۰ تقریباااا خرید درضمن ۴تا کالای سنگین با داماد بود. سمت ما موادغذایی و شوینده و... (به اندازه یک سال) هم میدن. سرویس های قابمله چند دست میدن و.... شما در حد رفع حاجات گرفتی و کار درستی کردی چیزای اضافه نخریدی

جهاز منو شوهرم خرید همه چی عالی بود وابرو داری کرد۴۰۰ رد نکرد همین ۳ ماه پیشوسیله اضافی نخریدیم۹۰۰ ت ...

بخدا بعضیا میخوان شاید پول نداشتشونو ب رخ بکشن مپندم مگه ۹۰۰ کمه

منم سال ۱۴۰۰ حدودا جهیزیم به زور ۳۰۰ شد. ففط میز نهار نخریدم بقیه هرچی لازم داشتم بوووود

چجوری با ۳۰۰-۴۰۰ جهیزیه میخرید تو شهر ما کم‌کمش ۱میلیارد و خورده‌ای میشه.

من پارسال با 200جمع کردم. همه جای دنیا زندگی مینیمالیستی و لذت بردن از خود زندگی داره تبلیغ میشه. ملت ایران هنوز تو تعداد بشقاب و قابلمه موندن. به خدا قرار نیست هر چی اختراع میشه بیاد تو خونه هامون

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique
چجوری با ۳۰۰-۴۰۰ جهیزیه میخرید تو شهر ما کم‌کمش ۱میلیارد و خورده‌ای میشه.

چهارصد یه جهاز کامل میشه خرید با حذف یه سری وسیله برقی غیرضروری حتی میشه برقی های اصلی رو خارجی گرفت 

مگر اینکه فرش دستباف بیاری چندتا