2777
2789
عنوان

چجوری این لباسارو بفروشم🙃🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 22 پست
میگم تو ک تو فوریتی حقوقت چقدره؟ کارش سخته؟

من اگر کار میکردم که اینجور جون نمیکندم برای فروش چارتا تیکه لباس🥲🙃

کارش سخته اگر بخوای تو تصادفات کمک کنی وحشتناکه ولی جاهای دگ مثل پرستار

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ / ۱۴۰۲ تیکر من آبی شد😍
ازکجا لباس میخری بازمیفروشی

تولیدی ها

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ / ۱۴۰۲ تیکر من آبی شد😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم میخوام برم جایی مشغول هستین ؟ درآمدش چقدره حدودا(((:

تکنسین داروخونه برو یا دستیار دندانپزشک موقعیت شغلی اینا بیشتره اما اگ دوس داری تو تصادفات کمک کنی همین فوریت برو

درسته شما دانشگاه درسشو نخوندی؟ دوره دیدی فقط؟

نه عزیز رشتم تجربیه ولی دانشگاه رشتم فوریت نبوده

تکنسین داروخونه برو یا دستیار دندانپزشک موقعیت شغلی اینا بیشتره اما اگ دوس داری تو تصادفات کمک کنی ه ...

یکی اینجا میگفت تو یه درمانگاه کارای پرستار رو میکنه تهران بود 

شاید شهر شما اینجوری نیس یا خودت نرفتی دنبالش 

دارم میترسم از خوابی که شاید هردومون دیدیم                     از این که هردوتامون شاید خلاف کعبه چرخیدیم ....

یکی اینجا میگفت تو یه درمانگاه کارای پرستار رو میکنه تهران بود شاید شهر شما اینجوری نیس یا خودت نرفت ...

اره عزیزم شهر دیگه بعنوان نیروی داخل امبولانس هم میخواستن ولی شهر خودمون اصلا قبولش ندارن