2777
2789
عنوان

به نظرتون یذره هم استعداد ندارم😑😞عکس📸🧁

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 40 پست
بزارببینیم😂😂یا مشکل از خانوادته خیلی اعتماد بنفست میدنیا مشکل از مربیه که تخریب میکنه

حانوادم پشتم نیستن و تا بتونن تخریبم میکنن 

اینجوری نیس بگم طرفدارمن😁🤣🤣🤣🤣

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عالیه طرز تهیه کیک فنجانی بگو لطفا

گفت منو لابک کن بیزحمت

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

یکم حق داشته

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

دقیقا😁

😁😁

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

اسی جا میشه طرز تهیه کیک اولی رو بگی

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                                             انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2                       انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من.                 انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم.                              انگار.....   حالم اینطوریه..

به قول بقیه تخریبت کرده که هم ثبت نام کنی هم اخرش بگه ما یادت دادیم و خودت بلد نبودی

وگرنه پایه و اساس کیک پزی رو بلدی اگه قرار بود ریزه کاریاشو بلد باشی دیگه چه احتیاجی به ثبت نام بود😑😕

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
عالیه طرز تهیه کیک فنجانی بگو لطفا

باشه عزیزم

دو تا تخم مرغ و شکر  رو با وانیل میزنیم که کرمی بشه

بعد یه پیمانه روغن و شیر رو بهش اضافه میکنیم و بعد ۱/۵پیمانه ارد و نیم پیمانه پودر کاکائو با بکینگ پودر رو روش الک میکنیم تا دو سوم لیوانا پر میکنیم و بعد تا نصف لیوانا رو آب جوش میریزیم و میزاریم دم بکشه با یه خلال چوبی هم تست میکنیم کی پخته

من در حین مخلوط کردن مواد یه پوره ی موزم بهش اضافه کردم که عالیییی شده بود، و بعد روشم با شکلات و گردو تزعین کردم البته گردو رو حین پخت ریختم روش

همین

به قول بقیه تخریبت کرده که هم ثبت نام کنی هم اخرش بگه ما یادت دادیم و خودت بلد نبودیوگرنه پایه و اسا ...

دقیقا

نمیدونم دیگ کلا روم نمیشه بهش پیام بدم😑

یخرده درست گفتهیه خورده کاری هایی رعایت نکردی که ۱۰چدرصد بعد کلاس راه میفتی

خب منم واس همون میخوام ثبت نام کنم

اگه بلد باشم که اصلا به پورش فکرم نمیکردم

😑🤣

دقیقانمیدونم دیگ کلا روم نمیشه بهش پیام بدم😑

اعتماد به نفستو ببر بالا پیام بده بگو از ثبت نام منصرف شدم و خدا نگهدارتون 😊

دقیقا همین ایموجی رو هم بذار 😂

یه جا دیگه پیدا کن یا از پیج های اموزشی یاد بگیر