2777
2789

وای حس خیلییی خوبیه میدونی؟

من توی شرکتمون وقتی همچین ارقامی رو به عنوان واریزی به حساب ها میبینم همش تصور میکنم که مثلا واسه من واریز شده و خوشحال میشم😄

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یکی رو میشناسم از بچگی کار میکرد و هرچی درمیآورد خونه و مغازه میخرید الان ۵۰ و خورده ای سالشه ۶ تا خونه داره ۶ تا مغازه ماهی بالای ۲۰۰ میلیون درآمدش از اجاره ها بدون این که کار کنه

بنظرم شما هوش اقتصادی خوبی دارین..چون قشنگ میدونین الان با درامد دلاری بهتر میشه پول درآورد و بیشتر ...

دلاری بازی بود .ولی بردگی بیگاری محض دیگه ولش کردم .دو هفته سه هفته یک دلار فقط

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 
اینده نگر بوده خیلی هم بوده. هفت تا آپارتمان داره. پنج تا رو خورش خریده. تو هر اسمی دوست داری روش ب ...

خودم مستقلم و از صفر شروع کردم اونم توی خانواده بااوضاع مالی خراب . 

بدون اینکه بهم ارث برسه موفق شدم و شرکت تاسیس کردم و شعبه زدم . 

از منی ک بدون یک ریال کمک و ارث تونستم موفق بشم نخواه ک همسرت رو مثل خودم تلاشگر ببینم ... 

بقول یاس که یجا میگه« این بنز هم از باباش خرید از دم قسط ماهی هزار تومن »

بهرحال موفق باشین 

🖱️متخصص نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم.. 🌱کتابخوانی سبکِ زندگیِ من 📚
خودم مستقلم و از صفر شروع کردم اونم توی خانواده بااوضاع مالی خراب . بدون اینکه بهم ارث برسه موفق شدم ...

چه حرفها . خود منم بدون کمک احدی  ،  تو ۳۰ سالگی یه آپارتمان خریدم. شوهر منم  برای چند تا آپارتمان دیگه ش  قرون به قرون عرق ریخته . دو تاش بهش رسیده. بقیه ش والا از کسی بهش چیزی نرسیده. حالا هر اسمی دوست داری روش بزار 

خودم مستقلم و از صفر شروع کردم اونم توی خانواده بااوضاع مالی خراب . بدون اینکه بهم ارث برسه موفق شدم ...

در ضمن تو ۵۵ سالگی نزدیک بازنشستگی به شوهرم ارث رسید .‌ربطی نداره به بقیه موارد 

همسرم صدتومن. از جوونی خیلی آینده نگر بود. اجاره چند تا آپارتمان و حقوقش . البته دوتا آپارتمان بهش ا ...

بچه پولدار بوده 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...