2777
2789
من حدود ماهی صد میشه. نظارت ساختمون هفته ای دو سه روز، یه مقدار کمی هم از تدریس آنلاین، یه وقتایی هم ...

من طراحی کابینت بلدم ، کمکم میکنی؟ من به ماهیچندرغازم راضیم 😑 خیلی به درامد احتیاج دارم

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا بخدا ماهم اگ بچه پولدار بودیم بلد بودیم چ کنیم

من اگه بچه پولدار بودم با الانم زمین تا آسمون فرق میکردم حد اقل انگلیسی فول بودم ، یه هنر بلد بودم ،درسم راحت میخوندم ، رانندگی بلد بودم   حد اقل یه حرفه یاد میگرفتم 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
من اگه بچه پولدار بودم با الانم زمین تا آسمون فرق میکردم حد اقل انگلیسی فول بودم ، یه هنر بلد بودم ، ...

من میدونم اگه بجه پولدار بودم انقدر عقلم کار میداد که پولامو نابود نکنم 

از قدیم میگن پول پول میاره

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑
من میدونم اگه بجه پولدار بودم انقدر عقلم کار میداد که پولامو نابود نکنم از قدیم میگن پول پول میاره

آره بابا اونکه از پولداری بی پول میشه واقعا خیلی احمقه ،بعدش پولدارهرچی اشتباه کنن بابا و مامی جبرانش میکنن 

وای حس خیلییی خوبیه میدونی؟من توی شرکتمون وقتی همچین ارقامی رو به عنوان واریزی به حساب ها میبینم همش ...

من یبار از یه ارمنی پرسیدم کریسمس بابا نوئل بهت کادو چی میده ، گفت شماره حسابت بده تا بهت بگم ، خجالت کشیدم و دیگه نپرسیدم ،میشه شما بگی؟ 

در ضمن اون دوست ارمنی من عاشق حضرت عباس ع بود

من یبار از یه ارمنی پرسیدم کریسمس بابا نوئل بهت کادو چی میده ، گفت شماره حسابت بده تا بهت بگم ، خجال ...

شماره حساب بدید😂😂

شوخی کردم ...برای من کتاب میاره هر سال😁

چه جالب ، منم به امام اول شیعه ها علاقه دارم و حرف هاشونو قبول دارم

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

شماره حساب بدید😂😂شوخی کردم ...برای من کتاب میاره هر سال😁چه جالب ، منم به امام اول شیعه ها علاقه د ...

آره بهم گفت شماره حساب بده منم خجالت کشیدم ، البته ارمنیا ماشا الله خیلی پولدارن منم اون موقع دانشجو بودم و لنگ پول اما ندادم 😅

خیلی باحاله 

ما ام حضرت مسیح و حضرت مریم قبول داریم ، خودت که در جریانی.

منم عاشق امام علی ع هستم خیلی مرد بوده ، حضرت عباس هم پسر همین امام هستن که اون دوستمون عاشقش بود

روح مادرتون شاد، اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم

قربونت برم عزیزم ،اِن شا الله به همه آرزو های خوبت برسی

آره بهم گفت شماره حساب بده منم خجالت کشیدم ، البته ارمنیا ماشا الله خیلی پولدارن منم اون موقع دانشجو ...

نه بابا کجا رامنی ها پولدارن همش شایعس :))) بله میشناسمشون

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

نه بابا کجا رامنی ها پولدارن همش شایعس :))) بله میشناسمشون

نه واقعیت داره هوش اقتصادی دارنخخخخ

از چند تا طلا فروش پرسیدم گفتن طلای دست دوم بهتره . ما ترکیبی میگیریم. سکه و طلای دست دوم. به خدا ب ...

حالا میخای اینقد رو ایفون‌ مانور نده خخخخ چون اونو یبار میخرن دیگه هرروز که نمیخرن 

ولی خوب بنظرم مثلا کسیکه بالای صد تومن درامد داره یا ۷تا آپارتمان داره اگه یه گوشی خوب حالا نه ایفون هربرندی برای خودش نخره  انگار داره به خودش ظلم میکنه تا برای وراث جمع کنه

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... 
حالا میخای اینقد رو ایفون‌ مانور نده خخخخ چون اونو یبار میخرن دیگه هرروز که نمیخرن ولی خوب بنظرم مثل ...

برای مثال گفتم . ما اون پول و ترجیح میدیم‌ بدیم برای سفر و تفریح و بعد هم طلا میخرم جای چیزهایی که یه عده خاص باعث شخصیت میدونن .‌گوشیم هم معمولیه . کاملا راضیم .‌مگه با گوشیم میخوام چی کار کنم. ما راضی هستیم . خوش باشی