2777
2789
ممنون مسابقه نقاشی بود همه جارو میگشتم تا اینو پیدا کردم خداروشکر راست بود جایزشم به دلار بود

بنظرم شما هوش اقتصادی خوبی دارین..

چون قشنگ میدونین الان با درامد دلاری بهتر میشه پول درآورد و بیشتر دنبال همون رک گرفتیم

هم چنین ارث

گفتم دوتا ش ارث بوده . 

بعضی ها آنقدر احمقن بارها دیدم ارث و میزنن تو کاری که تجربه ندارن یا بدتر از اون خورد خورد خرج وسیله خونه و قرتی بازی میکنن . میخورن تموم میشه . همون هم‌عرضه میخواد .  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظرم شما هوش اقتصادی خوبی دارین..چون قشنگ میدونین الان با درامد دلاری بهتر میشه پول درآورد و بیشتر ...

مرسی عزیزم دقیقا راهشو تو یکی از تاپیکام توضیح دادم ولی چون کسی باورم نکرد تاپیک کلا به بیراهه رف🤦‍♀️

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                       جان جدت به اسمم گیر نده خودم میدونم گند زدم.              فعلا به جز دوستای نزدیک جواب کسیو داخل پیام ها نمیدم💗🙏
من از خدامه الان روزی صد هزار درآمد داشته باشیم با دوتا بچه😓😭شوهرم کارگره بیکار شده

عزیزم میتونی ب پیج ها ی اینستا یا تلگرام ک عصو زیاد دارن پیام بدی ادمین بشی راحت ماهی ۵ اینا حداقل میدن...

توی اینستام میتونی پیج بزنی ببینی بقیه چجوری کلیپ میسازن موزیکای ترند چیه فیلم های معروف چیه  ببینی بقیه چی هشتگ میزنن قشنگ پیج رو گسترش بدی تبلیغات کنی  

وقتی دو تا بهش ارث رسیده نگو اینده نگر فاز مستقل بودن برنداریداون دوتا و منافعی ک رسیده رو منها بکن ...

اینده نگر بوده خیلی هم بوده. هفت تا آپارتمان داره. پنج تا رو خورش خریده.  تو هر اسمی دوست داری روش بزار. 

بارها شده به من میگن برو خرج گوشی گرون و ..... بکن .‌ما اصلا. تفریح و خورد و خوراک همه چی به اندازه . آینده نگر هم هستیم. همبن الان هم هستیم. برای پیری دوا درمون پرستار گرفتن و .... باید از جونی به فکر بود

من ب جای طلای دست دوم سعی میکنم پولامو جمع کنم ربع سکه بخرم... بنظرتون طلای دست دوبهتره؟

از چند تا طلا فروش پرسیدم گفتن طلای دست دوم بهتره . ما ترکیبی میگیریم.  سکه و طلای دست دوم. 

به خدا به جای آیفون و .... که یه عده عقده ای به به چهچه کنن طلا بگیرید بعد با وام و ... تبدیل به ملک کنید. یا ملک هاتون و بزرگ کنید شما جوون ترها

تو نی نی سایت یکی حقوق خونده بود و وکیل بود درآمدش خیلی بالا بود الان احتمالا بالای صد هست.

و می‌گفت قشر ما کلا درآمدشون بالاست.

دندانپزشکی هم درآمد بسیار بالایی داره

خیاطی هم اگر لباس عروس و لباس مجلسی بتونی بدوزی خیلی درآمد داره

...(در برابر حوادث سخت زندگى) از صبر و نماز کمک بگیرید، همانا خداوند با صابران است (۱۵۳ بقره)

آره همسرم و پسرعموش کارشون کرکره تابلو چلنیوم کامپوزیت شیشه سکوریت هست

ولی ده ساله تو این کار هستن یکی دوساله به این درآمد رسیدن خیلی سختی کشیدن و هنوز هم می‌کشن چون کار سنگین و پرزحمتی هست ولی درآمدش عالیه 

هر کی هست خوشبه حالش  

من که دو ساله انلاین شاپ دارم ولی فروش ندارم مفت هم میدم 

در امدم ماهی ۳۰ هزار تا ۵۰ هزار سوده  

ميشه عضو كانال ايتام بشي🥺قيمتام خيلي ارزونه به حمايتتون نياز دارم https://eitaa.com/RangiLand2