2777
2789

من حدود ماهی صد میشه. نظارت ساختمون هفته ای دو سه روز، یه مقدار کمی هم از تدریس آنلاین، یه وقتایی هم طراحی کابینت با نرم افزار. ولی خب قشنگ چشمام کور شد انقد زل زدم به مانیتور.

منم توی نقاشی استعداد دارم ولی نمیدونم اگ ادامه بدم مث شما میشم یانه

اگه علاقه داری و ادامه بدی حتما به جایی میرسی عزیزم❤

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                       جان جدت به اسمم گیر نده خودم میدونم گند زدم.              فعلا به جز دوستای نزدیک جواب کسیو داخل پیام ها نمیدم💗🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تبریک میگم میشه بپرسم چه مسابقه ایه

ممنون مسابقه نقاشی بود همه جارو میگشتم تا اینو پیدا کردم خداروشکر راست بود جایزشم به دلار بود

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                       جان جدت به اسمم گیر نده خودم میدونم گند زدم.              فعلا به جز دوستای نزدیک جواب کسیو داخل پیام ها نمیدم💗🙏
یعنی منم کم کم خونه بخرم اجاره بدم😅

با درآمدهای الان دیگه تقریبا نمیشه. 

ولی بازم اگه جوونی پولهات و تبدیل به طلای دست دوم کن.لان یه عده همه ش دنبال گوشی آیفون و کارهای زیبایی ن. باید از این کارها زد به جاش در کنار تفریح تا حد لازم ، آینده نگری هم کرد. کسی گه نداره نباید بچه دوم بباره 

همسرم صدتومن. از جوونی خیلی آینده نگر بود. اجاره چند تا آپارتمان و حقوقش . البته دوتا آپارتمان بهش ا ...

وقتی دو تا بهش ارث رسیده نگو اینده نگر 

فاز مستقل بودن برندارید

اون دوتا و منافعی ک رسیده رو منها بکن بعد حساب کن 

🖱️متخصص نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم.. 🌱کتابخوانی سبکِ زندگیِ من 📚
با درآمدهای الان دیگه تقریبا نمیشه. ولی بازم اگه جوونی پولهات و تبدیل به طلای دست دوم کن.لان یه عده ...

من ب جای طلای دست دوم سعی میکنم پولامو جمع کنم ربع سکه  بخرم... بنظرتون طلای دست دوبهتره؟