2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیچ چیزی با خودکشی درست نمی‌شه. شاید الآن فکر کنی که این تنها راهه، ولی واقعیت اینه که هیچ مشکلی به این راحتی حل نمی‌شه. وقتی به خودکشی فکر می‌کنی، در واقع در حال فرار از مشکلاتی هستی که می‌تونن یه روز حل بشن. ممکنه حالا همه چیز خیلی سنگین به نظر برسه، اما با گذشت زمان، کمک گرفتن و صحبت کردن با کسی که بتونه راهنماییت کنه، می‌تونی احساس بهتری پیدا کنی. هیچ‌چیز ارزش این رو نداره که خودت رو از دست بدی. به خودت فرصت بده تا راه‌های دیگه رو امتحان کنی.

بعنوان کسی که تازه شاهد خودکشی همکاری بودم که بچه ام داشت بهت میگم که حتما به دکتر مراجعه کنی و زیرن ...

چیزی که تو دیدی یه درد واقعی بود ، امیدوارم خدا به بچه اش زندگی خوبی بده.

این کاربرایی که میان این عنوان هارو میزنن بیشتر کمبود محبت دارن که میخوان با جلب توجه جبرانش کنن ، جدیشون نگیر

چیزی که تو دیدی یه درد واقعی بود ، امیدوارم خدا به بچه اش زندگی خوبی بده.این کاربرایی که میان این عن ...

واقعا به تمتم معنا انگار درداشو حس کردم و متاسفانه یک ماهه نمیتونم فراموشش کنم