2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم تو پروسه تو بودم 

فقط بهت میگم ادامه بده

سعی کن نرم افزار یوگا رو نصب کنی روزی ده دقیقه یوگا باهات کار می‌کنه ببین بخوای توی این دنیا نباشی تنها خودت اذیت خواهی شد هیچکس هیچکس هیچ کس تا ابد برای اینکه تو نیستی زندگیش متوقف نخواهد شد 

خودکشی کنی چی میشه؟  همه میان مراسمت بعدم به فکر کباب ناهارت هستن با نوشابه شون

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

۱گناه کبیره

۲نه این دنیا رو داری نه اون دنیا

۳آبروی خود و پدر و مادر 

۴فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》

هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..

( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. )

۵بخاطر مورد۴صبوری کن شاید بهتر بشه به خدا امید داشته باش

همه یه پروسه ای خواستن نباشن چون زندگی اونجوری ک خواستن پیش نرفته مثلا من در کمتر از ده روز مریض شدم کارمو از دست دادم نامزدم ک عاشقش بودم ترکم کرد خونوادم اذیت شده بودن و خسته از اینکه منو میبردن دکتر خودم ناامید طلاهام همه رفت ....ببین تا خواستم و بلند شدم و خودم خودمو ترمیم کردم و فهمیدم تو توی لین دنیا مطلقا تنهایی یسری ها میان توی ی مسیری همراهت هستن همین تو باید خودتو بسازی 

میگه وقتی میخوای مثلا بری پرتگاه یا ب طریق دیگه خودکشی کنی حتی یه نفر بهت سلام بده یا یه حیوونی از جلوت رد بشه اون کار کنسله اکثر افرادی که میگن خودکشی میکنم یا نمیکنن یا بکننم هم خیلی پشیمونن پس مرگ بیصداس شما هم نمیتونی از زندگیت از خودت بگذری ک این تاپیک و زدی مراقب خودت باش❤️

میشه برای حاجت منم یه صلوات بفرستی🥺❤️

بعنوان کسی که تازه شاهد خودکشی همکاری بودم که بچه ام داشت بهت میگم که حتما به دکتر مراجعه کنی و زیرنظر باشی چون بدترین کاریه که با خودت میتونی بکنی و حتی بعدشم آرامش نداری و اطرافیانت هم عذاب میدی