2777
2789
عنوان

خانما به نظرتون یه هفته بعد از اقدام نتیجه ی بیبی چک معتبره

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 34 پست
آره مطمئنم الکی ذهن خودتو با بی بی چک ها مشغول نکن قشنگ برو استراحتتو بکن تفریح کن فیلم ببین کتاب بخ ...

ممنونم عزیزم حرفات واقعا بهم آرامش داد انشاالله که همیشه دلت خوش باشه😊🌹🌹

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله دوتامونم باردارشیم🤗🤗💞

انشاالله عزیزم اگه باردار بودی بهم بگو 😀

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙
نه نشون میده اولم هاله انداخته بخاطر همون امپولا بوده حامله ام باشی 9 ماه باید صبر کنی پس عجله نکن

چند وقت بعد دقیق نشون میده عزیزم؟ 

منم دوتا همزان امپول زدم با فولیکول ۲۰ و ۱۵ اقدام کردیم ولی نمیدونم باردارم یا ی هفته موعدمه. کنر دا ...

بیبی چک زدی؟ 

ن میترسم میگن معلوم نیست اگ دوخط بندازه بخاطر اون امپولا تا ۲۰ روز مثبت نشون میده اگرم حامله نباشی

منم یه هفته دیگه موعدمه انشاالله که بارداری عزیزم 

همچنین عزیزم ‌ تو هیچ علائمی نداری الان

چرا من به شدت او قسمت شکم که میگم محل تخمدان هاست درد میکنه و ترشحاتم زیاد شده انگار ی احساس سفتی هم زیر شکمم دارم

احتمالا بارداری

نمیدونم خیلی ها میگن موقع اقدام هورمون ها بهم میریزه به علایم توجه نکنيد، خیلی ها میگن به خاطر آمپوله اصلا هیچی معلوم نیست، شما علایم داری عزیزم 

نمیدونم خیلی ها میگن موقع اقدام هورمون ها بهم میریزه به علایم توجه نکنيد، خیلی ها میگن به خاطر آمپول ...

من ی چند روزی میشه کمر درد داشتم با وسط لگنم وقتی میخواستم دراز بکشم درد میکرد امروز دیگ خوب شدم ب منم میگن سندروم حاملگی گرفتی ب کوچکترین جیزا توجه میکنم ولی میترسم نباشم باز بزنه تو ذوقم  ماه قبل فکرمیکردم باردارم باهاش حرفم میزدم خخخ