2777
2789

دوتا آمپول hcg زدم بعد اقدام کردم از زدن آمپول ها 9 روز و از اولین اقدامم 7 روز میگذره، درد های خفیف شکمی دارم و ترشحاتم زیاد شده دیروز بیبی چک زدم از مارک وندفور یه هاله ی خیلی کم رنگ انداخت امروز بیبی چک زدم از مارک ویورر منفی بود، 12 یا 13 هم هم موعدمه انقد هولم که نگو  

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه اقدامتون اقداممممم بوده باشه ی هفته تا ده روز بیبی چک نشون میده😂

نمیدونم والا میگن وندفور 5 روز بعد اقدام نتیجه رو میگه ولی ویور 7،8 روز بعد

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙

من ۱۷هم موعدمه تاعقب نندازم بی بی چک اصلانمیخرم دیگه انقدبیخودی امیداوارشدم دیگه داغ گذاشتم رودستم منم آمپول زدم ۹ماهه انقدبی بی چک هاله داردیدم که چشام ترسیده

نه عزیزم کلا قبل موعد نتیجه کاذبه بذار حداقل 3 روز از موعدت بگذره اصلا بهش فکر نکن استرس نداشته باش ...

مطمئنی عزیزم من کلا با کوچک ترین چیزی نا امید میشم شوهرم خیلیی خوشحاله هرچی بهش میگم معلوم نیست الان میگه من میدونم بارواری از نتیجه ی بیبی چک ها هم چیزی نمیدونه

خیلی زوده عجله نکن

هی بیبی چکارو قایم میکنم باز وسوسه میشم 😄

همون یک هفته تا ده روزیه که گفتم

فردا 7 روز پر میشه دعا کن واسم

من ۱۷هم موعدمه تاعقب نندازم بی بی چک اصلانمیخرم دیگه انقدبیخودی امیداوارشدم دیگه داغ گذاشتم رودستم م ...

خدا بهمون رحم کنه عزیزم این سری دوتا نینی تپل مپل بهمون بده منم 13 هم موعدمه

مطمئنی عزیزم من کلا با کوچک ترین چیزی نا امید میشم شوهرم خیلیی خوشحاله هرچی بهش میگم معلوم نیست الان ...

آره مطمئنم 

الکی ذهن خودتو با بی بی چک ها مشغول نکن 

قشنگ برو استراحتتو بکن تفریح کن فیلم ببین کتاب بخون خودتو سرگرم کن که اصلا بهش فکر نکنی

من 4 ماه اقدام بودم سه ماه مثل شما انقدر استرس داشتم میشه نمیشه بی بی چک آز مایش علائم ... خیلی فکرم درگیر بود اما نشد

و دقیقا همون ماهی که اصلا به شدن نشدنش توجهی نکردم و خیلی عادی بودم شد

ان شاءالله که شمام بارداری اما اصلا قبل موعد بی بی نزن

چون نتیجه کاذب بهت نشون میده گیجت میکنه

انشالله عزیزم چندماه اقدامی 🥺خیلی سخته انتظار

عزیزم چند ماه بود اقدام بودیم بعد یهو متوجه شدم شوهرم واریکوسل داره خودم تنبلی تخمدان یه مدت دارو خوردیم و شوهرم عمل شد الانم دوماهی میشه شروع کردیم