2777
2789
عنوان

درسته که میگن رابطه جنسی علاقه بین زن و مرد و زیاد می کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 4356 بازدید | 158 پست
مگه میشه عشق رو کلا بردی زیر سوال !!لیلی مجنون با هم رابطه داشتن که علاقه به وجود اومد ؟؟؟

شاید داشتن مگه تو دیدی؟

شایدم نداشتن وممکن بود بعد س ک س به این نتیجه برسن که اونقدرام عاشق نبودن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قطعا حلال مشکلات زندگی نیست اینطور نیست یه دلخوری بزرگ داشته باشید از هم و با رابطه ازبین بره ،، ولی اینو بدون اگه زندگیت به یه نخ بند باشه و اون رابطه رو هم نداشته باشی قطعا همون رشته آخر زندگیتم پاره میشه ،شکککک نکن

شاید برای ما زنا اینطور نباشه و خیلی مهم نباشه ولی مردا خیلی بهش معتقدن واقعا یه تراپی حسابیه برای مردا، به چشم خودم تو زندگیم دیدم که میگم

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
بعدم از یه مدت عادی میشه فقط میشه برای رفع غریزه

اگه تنوع ایحاد کنی واقعا هربار تازگی داره ولی بدون تنوع واقعا تکراری میشه 

من اینو کاملا تو رابطه قبل و بعد عروسس و سرخونه رفتنمون حس کردم

شما هربار لوکیشن رو عوض کن

لباستو عوض کن

شروعش رو عوض کن

حرف هاتو تغییر بده 

سبکتون رو عوض کن

حتی رنگ چراغتو عوضکن😂

چمیدونم یبار اینه بزار جلو تخت 

یبار یه شرطی بازی چیزی بزار براش 

هیجوقت تکراری نمیشه

اگه تنوع ایحاد کنی واقعا هربار تازگی داره ولی بدون تنوع واقعا تکراری میشه من اینو کاملا تو رابطه قبل ...

تنوع مثلا منظورتون لباس هست؟

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند