2777
2789
تو خیلی خ...........ی البته توهین به خر نشه یه وقتآب و نفت مجانی هستش نباید اصلا پول دادیادت نمیاد ...

این سایت حکومتی چی🤣🤣چ ربطی داره اب وبرق الان حکومت داره اتصال رسانی میکنه نباید استفاده کنی بچهـ

برو درستو بخون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این سایت حکومتی چی🤣🤣چ ربطی داره اب وبرق الان حکومت داره اتصال رسانی میکنه نباید استفاده کنی بچهـبر ...

از افق کوروش هم حتما موبایل خریدی؟

احمق  فرقی نداره  هر شرکتی  چه خصوصی چه حکو..متی

اگه  قوانین رو زیر سوال ببره  توسط ملت باید تنبیه بشه

تا دفعه دیکه  حق مصرف کننده رو نخوره

خدا بهتون کمی عقل بده 

این سایت حکومتی چی🤣🤣چ ربطی داره اب وبرق الان حکومت داره اتصال رسانی میکنه نباید استفاده کنی بچهـبر ...

من از این لحظه  از این سایت خارج میشم و روبیکا و شاد رو بدست شماها می‌سپارم 

اونقدر از هم تعریف کنید و به به چه چه کنید تا خسته بشید

نمیدونی ؟عجب هاااااااااادی..جی یک شرکت وابسته به حک...مت هستش

همین خطی که توی گوشیته همین اینترنتی که باهاش اومدی اینجا همه مال همینیه که میگی،پس اول از همه گوشیتو بذار کنار و اینا رو تحریم کن از خودت شروع کن.پولهاتم بذار توی بالش چون بانک حک..تیه

دیجی کالا تحریم شده توسط ملت ایران شما هم که از دی..جی کالا سفارش میدید مشخصه چکاره ایدبعدش دیج..ی ...

دوست گرامی یواش

این ملت ایران که میگی یکی هست مثل من

یادم نمیاد تحریم کرده باشم 

یا حتی یک دونه پیام دیده باشم که تحریم کنید و فلان

بعد برام سوال شد اون دوستمون که سفارش داده و گفتید مشخصه چیکارست واقعا چیکارست؟؟؟

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 
از میهن_به_طعم_خون_ملت# هم حتما بستنی خریدی ؟امثال شماها بویی از ش..................ت نبردید

بچه ۱۹ ساله رو چه ب این حرفا

من که خیلی بستنی میهنو دوست دارم به به

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم