2777
2789

منم خیلی خرید داشتم از دی جی کالا مگ اینک تو بیستا یکی باب میل نبوده مرجوع کردم همه چیم خریدم از خرید روزانه تا ایفون 

ولی این مورد و خب اطلاعات ندارین چرا خرید میکنین🫠

خانومِ معلم همسرِ آقای معلم که عاشق نینیه 🥲

ملت ایران اگر تحریم میکردن اوضاع این نبود والا من ده ساله دارم از دی جی خرید میکنم فیک نفرستاده مرجو ...

دیجی کالا تحریم شده توسط ملت ایران 

شما هم که از دی..جی کالا سفارش میدید  مشخصه چکاره اید

بعدش دیج..ی کالا اونقدر ضرر کرده که همه کالاها و محصولات ش تخفیف های زیاد داده ولی باز ملت استقبال نمیکنند 

منظورم طلا نبود بقیه محصولات ش رو گفتم

هم فیک می‌فرستند ۹۹ درصد فیکه اکثرا ناراضی

هم تاریخ انقضا شون رفته یا نزدیکه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیجی کالا تحریم شده توسط ملت ایران شما هم که از دی..جی کالا سفارش میدید مشخصه چکاره ایدبعدش دیج..ی ...

ملت ایران🤣🤣🤣 همونهایی که برای همه چی صف میکشن نه؟ همونهایی که دنبال دلار طلا ماشین و ...هستند 

ثابت کن من چه کاره هستم میتونی؟!این شعارها فقط تو مجازی هست دی جی این همه فروشنده داره لابد همه اونا هم چکاره هستند 

شما تو این سایت هم که به قول خودتون حکومتی هست چکار میکنید ؟! 

هرچی آرزوی خوب مال تو 
از میهن_به_طعم_خون_ملت# هم حتما بستنی خریدی ؟امثال شماها بویی از ش..................ت نبردید

اسکولس تو

احمق پس از برق اب وــهم استفاده نکن چون مال حکومتهـدرضمن  هزاران نفر از  استفاده میکنن واقعا وجود شما تو جامعه مایه خندس🤣🤣

اسکولس تواحمق پس از برق اب وــهم استفاده نکن چون مال حکومتهـدرضمن هزاران نفر از استفاده میکنن واقع ...

کلی همه چی رو تحریم کردن ولی اگر منافع خودشون باشه به هیچی نه نمیگن

هرچی آرزوی خوب مال تو 
ملت ایران🤣🤣🤣 همونهایی که برای همه چی صف میکشن نه؟ همونهایی که دنبال دلار طلا ماشین و ...هستند ثاب ...

تو این سایت دارم آگاهی رسانی میکنم

ملت ایران رو اشتباه حساب کردی

ملت ایران اونهایی هستند که  خون سیاوش ها  رستم ها  تو رگ هاشونه  اونهایی که به دنیا فهموندند  دختران و پسران ایران چقدر شجاع هستند  اونهایی که با دست خالی جلوی اسلحه ها سینه هاشون رو سپر کردند

از میهن_به_طعم_خون_ملت# هم حتما بستنی خریدی ؟امثال شماها بویی از ش..................ت نبردید

@niniyar_5    

ایشون تاپیک رو به مسائل سیاسی ربط داده رسیدگی کنید 

هر توهینی هم دوست داره انجام میده

هرچی آرزوی خوب مال تو 
اسکولس تواحمق پس از برق اب وــهم استفاده نکن چون مال حکومتهـدرضمن هزاران نفر از استفاده میکنن واقع ...

تو خیلی خ...........ی 

البته توهین به خر نشه یه وقت

آب و نفت مجانی هستش  نباید اصلا پول داد

یادت نمیاد از بزرگترها بپرس 

تو این سایت دارم آگاهی رسانی میکنمملت ایران رو اشتباه حساب کردیملت ایران اونهایی هستند که خون سیاوش ...

قطعا اون عقل داشتن نه مثل شما روی هوا حرف بزنن و تحریم کنن مرد عمل بودن نه یک پسر بچه ۲۰ ساله بیاد بشینه به ما هرچی دوست داره بگه

هرچی آرزوی خوب مال تو