2777
2789
عنوان

شوهرم گفته ازبابام ارث نمیخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 1350 بازدید | 133 پست
چطوری بگیرم؟بعدن همه بهم میگن پولکی هستی..ولی واقعا اینطور نیست..فقط فکر زندگیمم‌..این چند سال خودمم ...

وا 

خب این چه زندگیه که شوهرت واسه تو کادو نخره ولی خرج ۳ تا خواهرش کنه

به جهنم که بقیه بگن پولکیه

تو محکم وایسا حق خودتو بگیر 

بگو اگه خونه رو بدی بهشون

من میرم خونه بابام و زندگیمون تمومه نه بخاطر پول که من اگه ادم پولکی ای بودم خرج خونه رو نمیدادم

بخاطر اینکه میبینم تو زندگی شوهرم زن و بچشش اولویت اولش نیستن و شوهرم یه خونه و یه زندگی اروم رو حق  ما نمیدونه 

هر جور شده نذار حق بچتو خواهرای مکارش بکشن بالا

تو مادری وظیفه داری اینده بچتو تامین کنی

اگه از الان اینقدر ضعیف باشی که دیگه طفلی اون بچه با اون پدر بی فکر و مادر ی که نمیتونه از حقش دفاع کنه

ببین منم خودم چند تا خونه و زمین به ناممه و شاغلم هستم نیازی به پول کسی ندارم ولی عمرا بذاری کسی در حقم ظلم کنه و فک کنه من هالو ام حقمو بالا بکشه ، محکم باش 

از چی میترسی

دیگه چی بدتر ازینکه شوهرت همه ی حقوقشو خزج خواهرش میکنه و همه ی زندگیشو میبخشه به اونا

اگه تو سکوت کنی و شوهرت ادامه بده به این کاراش

فک کردی چی میشه ایندت 

یه شوهری داری که نه قراره پیشرفت کنه چون همه ی درامدش خرج خانوادش میشه و فقط واسه تو و بچت یه عالمه حسرت و جنگ اعصاب میمونه

[QUOTE=362050461]حالا دیگه ازدواج کردین و دارین بچه دار هم میشین.  پس باید دنبال راه حل مناسب باشی تا اوضاع ز ...[/QUOTEحس میکنم بقیه پرش میکنن که به حرفایی من گوش نده..وقتیم حرفام مهم نباشن اخه چه راه حلی میتونه زندگی منو نجات بده..ببین حتی یه کیلو برنج ازخونشون بیاره پولشو به مادرش میده..من باردارم هرماه گوسفند میکشن ولی یبار مادرشوهرم نگفته زن پسرم بارداری بهش گوشت بدم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا من چیزی نمیگم بهشون..خودش زود زنگ به بابام میزنه حرفایی منو بهشون میگه ..میدونه از بابام میترسم ...

بله متأسفانه همسرت از این موضوع داره سوءاستفاده میکنه. 

شما باید قوی تر بشی و برای آرامش خودت ، حتی شده کاملا تنها بجنگی. 

وگرنه باید این شرایط رو تا آخر زندگی تحمل کنی. 

[QUOTE=362050461]حالا دیگه ازدواج کردین و دارین بچه دار هم میشین. پس باید دنبال راه حل مناسب باشی ت ...

مشاور کارش همینه. 

البته گفتم باید یک مشاور خوب و کاربلد باشه ، چون همه مشاورها خوب نیستن. 

اونقدر باید بگردی و تلاش کنی تا راه حل مناسب پیدا کنی یا اینکه تا آخر زندگی همین مدل رو بپذیری. 

خودت ببین کدومش رو میخوای؟ 

متاسفانه کاری از دست شما بر نمیاد

خودش باید بخاد

بگو بگیر ارث رو بده خواهرت بشینه تا هر وقت خواست

به فکر اینده بچه ها باش و زندگی همین امروز و فردا نیس

لااقل بذار به اسمش بزنن بعدا فکری به حال خواهرش هم میکنید

همسرت راحت میبینه شما شاغل هستی ، 

از طرفی پدر و مادرت که حمایتت نمیکنن ، 

احتمالا دلسوز هم که هستی ، 

دیگه همین روش رو ادامه میده تا آخر زندگی. 

راستی اینکه دارین بچه دار میشین ، فکری برای هزینه های بچه نمیکنه؟ 

برای بچه وسایل و لباس خریده؟ 

خیلی جالبه،

حالا اگه قضیه برعکس بود و اسی نمیخواس از باباش ارث بگیره،و شوهره شاکی میشد،کاربرا شوهررو تیکه پاره میکردن

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
پدرشوهرم آدم خوبیه..همیشه میگه خونه مال خودتونه برین توش زندگی کنین..ولی حس میکنم مادرشوهرم وخواهراش ...

شوهرت طرحواره ایثار داره ببرش مشاور درست میشه جدی بگیر حتما وگرنه بیچاره ای 

مینیمال 
خوش بخال این خواهراااهیچوقت نه داداشی داشتم که به فکر ما خواهرا باشه نه مادری داشتم که به فکر دختراش ...

نه اتفاقا نگو خوش به حالشون. 

چون اون خواهر درواقع داره به برادرش و زندگی مشترکش ظلم میکنه. 

وا خب این چه زندگیه که شوهرت واسه تو کادو نخره ولی خرج ۳ تا خواهرش کنهبه جهنم که بقیه بگن پولکیهتو م ...

آره شما راست میگی من ضعیفم..خیلی اعصابم ضعیف شده بخاطر کاراش..حیف اون همه کمکی که بهش کردم..ببین حتی رفته یه ربع سکه خریده داده به خواهرش که سر سفره عقد بهش بده..خواهر ومادرش فکر میکنن من نمیدونم..پول قرض کرده  داده مامانش که سر سفره زیر زبونی به من بده بعد از عقد ازم گرفتنشون قرضشو داد..هروقت میرم خونه مادرش میگن که ما خودمون پول زیرزمینی رو دادیم کادو دادیم فکر میکنن من نمیدونم منم چیزی به روشون نمیارم

چطوری بگیرم؟بعدن همه بهم میگن پولکی هستی..ولی واقعا اینطور نیست..فقط فکر زندگیمم‌..این چند سال خودمم ...

خب ایشونم میبینه شما از پس خودت برمیایی هیچ کلی ام داری واس اینده تلاش میکنی میگه پس ما که لازم نداریم خانمم به اندازه دوتامون تلاش میکنه منم بدم خانوادم خیرم بهشون برسه

کلا مشکل خانمای شاغل همینه میخان زود رشد کنن مشارکت میکنن مشارکت میکنن مردا خوش بحالشون میشه از درامد خودشون به خانوادشون بذل و بخشش میکنن