سلام..پدرشوهرم ازسهم ارثش یه خونه به شوهرم داده..شوهرمم گفته که ارث نمیخام برا خاهرامه..همه برادراش ارثشونو خواستن جز شوهر احمق من..حالا کارتی که کرایه خونه میاد توش دست مادرشوهرم.. بنظرتون به مادرشوهرم بگم کاراشو بده به من؟
پدرشوهرت آدمی هست که بخوای بهش بگی درمیون نذاره با کسی؟ مثلا بهش بگی بابا آینده ی من و بچه هام چی ...
پدرشوهرم آدم خوبیه..همیشه میگه خونه مال خودتونه برین توش زندگی کنین..ولی حس میکنم مادرشوهرم وخواهراش پرش میکنن خونه رو نخاد تا به خودشون برسه..چون یبار بحثش بود مادرشوهرم از زبونش در رفت گفت که اگه خونه رو نمیخاد برا دخترمه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به نظر من با پدرشوهرت صحبت کن تنها هیچ کس متوجه نشه قسمش هم بده به کسی نگه از در درمانده بودن وارد شو بگو بابا تو خودت شرایط ما رو میدونی ما چیزی نداریم نه ما پولداریم نه خواهراش نیازمند که بخوایم نگیریم این خونه رو من واقعا راضی نیستم لطفا شما بهش بگید به عنوان بزرگتر اینکارو نکنه شما در حق پسرتون پدری کنید پسرتون داره اشتباه میکنه
از طرفی شما اگر چیزی بگی به خانواده همسرت ، ممکنه برخورد بدی باهات داشته باشن. از طرف دیگه این کار ه ...
خیلی به مادرش وخواهرش اهمیت میده ..جز این حقوق هیچی نداره با کلی وام..واقعا شرایطش طوری نیست که بخاد به کسی کمکی کنه..ولی هرماه از حقوقش کلی وسیله برا مادرش وخواهرش میخره بهشون پول میده..هیچی ت کارتش نمیمونه که بخاد خرج خونه رو بده..نه ماهه عروسی کردم حتی یه کادو برام نخریده ولی هرماه برا خواهرش پول میفرسته