2777
2789
عنوان

شوهرم گفته ازبابام ارث نمیخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 1353 بازدید | 133 پست
خیلی سخته..فقط ازمن توقع پول داره بهش بدم..هرماه من دارم خرج خونه رو میدم ..پولش همش برا خواهر مادرش ...

فقط حلال نکردن کافی نیست. 

آدم باید برای گرفتن حقش تا جایی که میتونه تلاش کنه و بجنگه. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اشتباه کردی با همچین آدمی ازدواج کردی خب چشماتو باز میکردی حالا الان میخوای عوضش کنی

قبل از ازدواج  بارها میخاستم جدا بشم ولی ولم نمیکرد .گریه میکرد التماس میکرد منم دلم براش میسوخت..تو خرج عروسی ازم کمک خواست کمکش کردم ..ولی الان میگه تو کمکی نکردی

قبل از ازدواج بارها میخاستم جدا بشم ولی ولم نمیکرد .گریه میکرد التماس میکرد منم دلم براش میسوخت..تو ...

دوست خوبم داری اشتباه میکنی و اشتباهاتت رو هم داری ادامه میدی. 

همسرت انگار هنوز نمیدونه معنی ازدواج و تشکیل زندگی یعنی چی؟ 

خودش رو راحت کرده از مسئولیت شما. 

دوست خوبم داری اشتباه میکنی و اشتباهاتت رو هم داری ادامه میدی. همسرت انگار هنوز نمیدونه معنی ازدواج ...

متاسفانه بله..چون شاغلم فکر میکنه نباید برام خرجی کنه..توخرج خونه هم خیلی کم کمک میکنه

خیلی سفت وایسا بگو اگه خونه رو نگیری من ازت جدا میشم و میرم چون مردی که یه زندگی اروم رو حق من نمیدونه و فقط به فکر خاهراشه به درد من نمیخوره

ببین هر جور شده خونه رو بگیر اول بخاطر بچه ی ایندت که توی حسرت بزرگ نشه 

دوم واسه اینکه روی اون خاهر و مادر مکارشو کم کنی

اها....من جات بودم یه ریال هم دیگ تو خونه خرج‌نمیکردممیگفتم وظیفه خودتهخیلی صبر داری واقعا

بارها گفتم کمک نمیکنم..زنگ میزنه بابام زیرآب منو میزنه..بابا ومامانمم میگن کمک شوهرت کن چه اشکالی داره..بهشون میگم پولامو خرج مادر وخواهرش میکنه من وبچه توشکمم الویت داریم..ولی پدرومادرمم  شریکم نیستن میگن تو چیزی نگو بزار به مادرش بده

اره شاغلم ..شوهرم همکارمه

دوست خوبم اگر خودت به تنهایی نمیتونی برای این مسئله راه حل پیدا کنی ، برو پیش یه مشاور خوب و کاربلد تو این زمینه و ازش مشورت بگیر تا راه حل مناسبی پیدا کنی. 

حتی ممکنه لازم باشه با همسرت با هم پیش مشاور برید. 

فقط یادت باشه ما آدم ها وقتی خودمون ظلم رو میپذیریم و برای تغییر وضعیت هیچ تلاشی نمیکنیم ، به اندازه فرد ظالم مقصر هستیم. 

وضعش بد نیست..دستش به دهنش میرسه..آره زمین بهم میرسه

اگه شوهرت به حرفت گوش نمیده دیگه بهش نگو چون فایده ای نداره    بی تفاوت باش   به حرف پدرشوهرت هم که گوش نمیده پس به اونم نگو    به مادرشوهرت هم حرفی نزن       اگه میخواد ببخشه بذار ببخشه خودش بعدا متوجه اشتباهش میشه     بعضی ها باید خودشون سرشون به سنگ بخوره    امااااااا    به نظر من شما پایه زندگیتون زیاد محکم نیست    به خصوص اینکه شوهرت زیاد به خانوادش میرسه و برای شما کم میذاره         به هیچ عنوان بچه دار نشو که پابند زندگی میشی      حداقل ۵ سال به خودتون زمان بده          اشتباه اولت این بود با این آدم ازدواج کردی     اشتباه بعدیت رو تکرار نکن     بچه نیار حالا حالا ها    سفت و سخت جلو گیری کن      درمورد خونه هم وقتی کاری از دستت برنمیاد بیخیال شو

متاسفانه بله..چون شاغلم فکر میکنه نباید برام خرجی کنه..توخرج خونه هم خیلی کم کمک میکنه

واقعا هم اگه دیدی اینجوریه جدا شدنت بهتر از بودن با همچین مردیه

فردا روز بچه بیاری نمیگه تو که دیدی بابا برات کم میذاره و فقط به فکر خانوادشه و حتا یه خونه رو هم حق ما نمیدونه

چرا دیگه منو اوردی و قاطی این زندگی کردی؟

بارها گفتم کمک نمیکنم..زنگ میزنه بابام زیرآب منو میزنه..بابا ومامانمم میگن کمک شوهرت کن چه اشکالی دا ...

پدر و مادرت هم تفکرات اشتباهی دارن. 

هر چه زودتر تلاش کن یه راه حلی پیدا کنی.