2777
2789
عنوان

شوهرم گفته ازبابام ارث نمیخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 1380 بازدید | 133 پست
پدرشوهرت آدمی هست که بخوای بهش بگی درمیون نذاره با کسی؟ مثلا بهش بگی بابا آینده ی من و بچه هام چی ...

پدرشوهرم آدم خوبیه..همیشه میگه خونه مال خودتونه برین توش زندگی کنین..ولی حس میکنم مادرشوهرم وخواهراش پرش میکنن خونه رو نخاد تا به خودشون برسه..چون یبار بحثش بود مادرشوهرم از زبونش در رفت گفت که اگه خونه رو نمیخاد برا دخترمه

از طرفی شما اگر چیزی بگی به خانواده همسرت ، ممکنه برخورد بدی باهات داشته باشن. 

از طرف دیگه این کار همسرت واقعا اشتباهه و نباید به تنهایی تصمیم بگیره. 

میدونی علت اصلی این کار همسرت چیه یا نه ؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پدرشوهرم آدم خوبیه..همیشه میگه خونه مال خودتونه برین توش زندگی کنین..ولی حس میکنم مادرشوهرم وخواهراش ...

به نظر من با پدرشوهرت صحبت کن   تنها    هیچ کس متوجه نشه   قسمش هم بده به کسی نگه    از در درمانده بودن وارد شو     بگو بابا تو خودت شرایط ما رو میدونی    ما چیزی نداریم      نه ما پولداریم نه خواهراش نیازمند که بخوایم نگیریم این خونه رو      من واقعا راضی نیستم   لطفا شما بهش بگید به عنوان بزرگتر اینکارو نکنه    شما در حق پسرتون پدری کنید    پسرتون داره اشتباه میکنه 

از طرفی شما اگر چیزی بگی به خانواده همسرت ، ممکنه برخورد بدی باهات داشته باشن. از طرف دیگه این کار ه ...

خیلی به مادرش وخواهرش اهمیت میده ..جز این حقوق هیچی نداره با کلی وام..واقعا شرایطش طوری نیست که بخاد به کسی کمکی کنه..ولی هرماه از حقوقش کلی وسیله برا مادرش وخواهرش میخره بهشون پول میده..هیچی ت کارتش نمیمونه که بخاد خرج خونه رو بده..نه ماهه عروسی کردم حتی یه کادو برام نخریده ولی هرماه برا خواهرش پول میفرسته 

[QUOTE=362048685]به نظر من با پدرشوهرت صحبت کن   تنها    هیچ کس متوجه نشه   قسمش هم بده به کسی نگ ...[/QUOTE 

فقط به حرف مادرش گوش میده..اونم مطمئنم این حرفارو نمیزنه..وگرنه به پد شوهرم بود الان به اسمشم بود

خیلی به مادرش وخواهرش اهمیت میده ..جز این حقوق هیچی نداره با کلی وام..واقعا شرایطش طوری نیست که بخاد ...

به نظر من با این کارها واقعا داره در حق شما ظلم میکنه. 

( البته این نظر شخصی منه )

خیلی به مادرش وخواهرش اهمیت میده ..جز این حقوق هیچی نداره با کلی وام..واقعا شرایطش طوری نیست که بخاد ...

عزیزم اشتباه کردی با همچین آدمی ازدواج کردی خب   چشماتو باز میکردی    حالا الان میخوای عوضش کنی 

وای چقدر عجیبوای چقدر سخت

خیلی سخته..فقط ازمن توقع پول داره بهش بدم..هرماه من دارم خرج خونه رو میدم ..پولش همش برا خواهر مادرش.. من حقمون حلالش نمیکنم..تا بهش میگم یه کادو برام بخر میگه توخودت پول داری

خیلی سخته..فقط ازمن توقع پول داره بهش بدم..هرماه من دارم خرج خونه رو میدم ..پولش همش برا خواهر مادرش ...

شما هم اشتباه میکنی.

در واقع داری با این کار خودت ، شرایط رو برای ظلم همسرت فراهم میکنی. 

الان که اول زندگیتونه ، یک بار برای همیشه این مسئله رو حل کن.