2777
2789
عنوان

نی نی سایتیای خوش قلب♥

37 بازدید | 5 پست

خدا خیرتون بده اگر تاپیکمو دیدین یه صلوات بفرستین 

یه واحد داریم دست مستاجر بوده.  یهو اوایل برج پیش گفت جای دیگه رو در نظر داره بره. متاسفانه پول رهنشم پارسال استفاده کردیم. 

الان همسرم یکماهه درگیر این بنگاه اون بنگاهه.  

عصبی و پریشون و حیرونه. مستاجر هم کلافمون کرده میگه پولمون بدین میخایم جابجا شیم  

زدم تو نت،  نوشته بود. 7بار سوره زلزال رو هر روزبخونین.  برای رهن دادن خونه. صبح قبل طلوعین خوندم  اگر خدا قبول کنه. 

ولی توروخدا شماهم با دل پاکتون دعاکنین جوربشه. شرمنده مردم نشیم. اونا هم جای دیگه رو اوکی کردن. لنگ پول موندن. 

همسرم خواب و آرامش نداره. به هرکی هم رو میندازه یه مقداری  قرض بگیره،  نمیشه.  

دعا کنین با قلب پاکتون، امروز یه خانواده پیدا بشه و خوش خبر بشیم. 🌹♥

خیر از دنیا و آخرتتون ببینین ان شاالله. 

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه دعاهای من مستجاب میشد که الان باید خونه دار میبودم😔😔

ان شاالله که میشی خیلی زود.صاحب یه خونه قشنگ و نوساز و بزرگ.  ♥اونجور که دلت میخاد و تو ذهنت بوده♥

همیشه با دل شکسته ات، دعا کن در حق مستاجرا که خونه دار بشن.  خدا قطعا خودتونو تو اولویت قرارمیده ان شاالله. 

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻
ان شاالله که میشی خیلی زود.صاحب یه خونه قشنگ و نوساز و بزرگ. ♥اونجور که دلت میخاد و تو ذهنت بوده♥هم ...

اننشاالله‌...مرسی از دعای قشنگت😘

.

انشاالله مشکل شما حل بشه....یه مستاجر خوب براتون بیاد

اننشاالله‌...مرسی از دعای قشنگت😘.انشاالله مشکل شما حل بشه....یه مستاجر خوب براتون بیاد

ممنونم خواهر قشنگممم💚