2777
2789
عنوان

پدرتون رو به چی تشبیه می کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 23 پست
پدرم جانبازه مغزیه 😔 از پدر از بچگی فقط داد و بیداد و بیمارستان و بی مسئولیتی یادمه .....خودش و مار ...

دست خودش نبوده عزیزم. ما قدر آدمایی مث پدرتو میدونیم چون فداکاری کردن

بماند. خیلی ظلم کرده بهم. خدا ازش نگذره. منکه حلالش نمیکنم

حالا مورد شما رو نمیدونم .من خودم سال ها پیش پدرم در حقم کاری کرد که همیشه ازش ناراحت بودم و میگفتم هرگز نمی بخشمش.ده سال گذشت و فهمیدم حق با پدرم بوده و من اشتباه میکردم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دست خودش نبوده عزیزم. ما قدر آدمایی مث پدرتو میدونیم چون فداکاری کردن

میدونم دست خودش نبوده و نیست ولی رسما ما بچهاسوختیم ....خودش و مامانمم نابود شدن ....تازه به چشم ی جانباز همه جا میگن شما سهمیه ای هستید درحالی ک ما بقران مجید حتی بابام برگه های جانبازی را پاره کردو اصلا ازش استفاده نکرد جانباز ۴۰درصدی بود ولی حالا ی جانباز ده درصدی کارت براش صادر کردن ک هیچ مزایایی نداره درحالی ک حتی بخاطر مغزش سرکار هم نمیتونه بره و سالهاست با حقوق ماهی ۵ تومن زندگی میکنن😭 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
میدونم دست خودش نبوده و نیست ولی رسما ما بچهاسوختیم ....خودش و مامانمم نابود شدن ....تازه به چشم ی ج ...

یکی از دوستای پدرم همینجور بود اونم بنده خدا خونوادش خیلی اذیت شدن میفهمم گلم. سهمیه داشته باشن حقشونه چون موقع جنگ اینا رفتن تو دل دشمن ن ماها

یکی از دوستای پدرم همینجور بود اونم بنده خدا خونوادش خیلی اذیت شدن میفهمم گلم. سهمیه داشته باشن حقشو ...

خدا عاقبت هممون را ختم بخیر کنه و دل هامون را باهم صاف ....هرکسی پدر داره خیر و سلامتیش را ببینه و روح تمام پدران اسمانی هم شاد باشه .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

پدرم ادم خوبیه ولی برای زن و بچش نه 

هربار که بحث میشه میخواد مارو بندازه بیرون 

منم تو فکر اینم که یه خونه بگیریم با مامانم از شرش راحت شیم

همه مجبور حکم تقدیریم کرد و ناکرد اختیاری نیست