2777
2789
عنوان

پدرتون رو به چی تشبیه می کنید

176 بازدید | 23 پست

کریستین بوبن یه جایی میگه :

هیچ چیزی به اندازه یک کوه،

شبیه پدر نیست...

هیچ تکیه گاهی توی دنیا مثل پدر وجود نداره... تکیه گاهی که در برار تمام مشکلات باید ایستادگی کنه به تو لبخند بزنه تا تو دلگرم بشی...

لطفا تا هستن قدرشونو بدونید

یه روز دلتون خیلی تنگ میشه واسه بودنشون🥀

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شمع یا خودکار 

شمع چون ذره ذره آب شد ولی به خاطر ما چیزی نگفت 

خودکار هم به این دلیل یک دفعه و ناگهانی جوهرش تموم شد و تنهامون گذاشت ..

لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین 😔💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 آقایون درخواست دوستی به هیچ وجه ندین قبول نمی کنم .. یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

پدرم جانبازه مغزیه 😔 از پدر از بچگی فقط داد و بیداد و بیمارستان و بی مسئولیتی یادمه .....خودش و مارو نابود کرد امیدوارم پیش خدا شرمنده نباشه😔

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

واقعا کوه . همیشه بوده برام هر لحظه که خواستم . خدا حفظش کنه برامون 💚

چه پدر چه مادر وقتی نباشه میفهمی چی شد . من میگم همون بد بد بدش هم وقتی هست یه چیز دیگه هست

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
واقعا کوه . همیشه بوده برام هر لحظه که خواستم . خدا حفظش کنه برامون 💚چه پدر چه مادر وقتی نباشه میفه ...

چون پدرت خوب بوده میگی بد بده هم باشه خوبه درکی نداری پدر بد چقدر عذاب اوره خدا پدرت حفظ کنه بابا بزرگم مثل یه کوه بود مرد بود مرد ای کاش زنده بود