الان ن تنها صاحب خونه نشده ،تازه هیچ هزینه ای برامنو بچه نمیکنه ،چون از اول هر جوری بود با کارای نصفه نیمه هم خرج خودمو بچه رو دراوردم ،هیچوقت ازش هیچی نخاستم در حالیکه از ی خانواده سطح بالا اومدم باهاش ازدواج کردم اصلا نمیدونستم نداری چیه ،الان نسبت ب خانوادش احساس مسئولیت داره هرینه میکنه برااونا بعد من تازگی ازش پول میخام برا بچه قاطی میکنه میندازه گردن دوستام میکه باید قطع رابطه کنی اون فلانی داره یادت میده،بنظرتون چجوری میتونم درست کنم این گندی ک زدم اینجوری بارش آوردم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یک ریال هم خرج نکن واسه خونه اگر کردی واسه خودت و بچه اشکالی نداره اما ایشون نبینه بیخود میکنه عربده ...
اخه شوهر من مثل داماد شما نیس اصلا ابرو نداره انقذ منو زده و خفه کرده همسایه ها اومدن اینجور جیران براش عادیه چون ی عمر تو خونه دعوا گرفتن و مامانش و باباش جیغ و داد کردن الان هر دفه همسایه ها میان نصیحت میکنن میگن چرا زنتو میزنی اصلا خجالت نمیکشه