2777
2789
منم بخاطر همون گرونی و نداری اینا از اول راه اومدم همه چیو زدم گفتم واجب نیس و ول کن و نمیخاد و …اما ...

اشتباه منو‌نکن کوتاه نیا داد و بیداد کن سفت بمون بگو فلان چیز باید بخرم فوقش اون حرف گوش نکرد میری خونه بابات مهریتو‌بزار اجرا...من با خیانتش طلاقم گرفتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولین کاربراشمااینه که اصلاپولای خودتونشونش ندی وهیچی براخودتم ازش نخری ......بعدیه مدت شروع کن پول ...

گیجم بخدا کادو تولد بچه عیدی هر چی داشته باشه رو میکنم اونم ازم میکیره دیگ پس نمیده موقع حساب کتاب میکع کدوم پول تو پول ندادی 

پبش دبستانی ببین گفنه ببر غیر انتفاعی میدونستم نمیخاد بذه بردم دولتی الان ماهی ۳۵۰ نمیده شهریه مدرسع ...

یعنی چی آخه بگو اگه درس نمیخوندی که نمیتونستینه بنویس نه بخونی بگو منم الان خرج دانشجوی ارشد پزشکی و ازت نخواستم که خرج پیش دبستانی

یک ریال هم خرج نکن واسه خونه اگر کردی واسه خودت و بچه اشکالی نداره اما ایشون نبینه بیخود میکنه عربده ...

اخه شوهر من مثل داماد شما نیس اصلا ابرو نداره انقذ منو زده و خفه کرده همسایه ها اومدن اینجور جیران براش عادیه چون ی عمر تو خونه دعوا گرفتن و مامانش و باباش جیغ و داد کردن الان هر دفه همسایه ها میان نصیحت میکنن میگن چرا زنتو می‌زنی اصلا خجالت نمیکشه 

منم این اشتباه و کردم فکر کردم دارم درک میکنم اونم اوایل پول نداشت ولی بعدا یه خونه بالاشهر خریدیم ح ...

همون طوری که .اسبچه ها مجبورش میکنی الانم شروع کن واس خ.دت مجبورش کن

گیجم بخدا کادو تولد بچه عیدی هر چی داشته باشه رو میکنم اونم ازم میکیره دیگ پس نمیده موقع حساب کتاب م ...

واقعا که حداقل اون پولو براخودبچه خرجش کن کلامشخصه آدم بی سیاستی هستی.....

من یه بار ۲۰ دقیقه سر شوهرم داد زدم تا حالیش شد باید خرج کنه برای من نه حداقل برای بچه چون من دم طل ...

چقدر قشنگ دنیای کودکی رو توصیف کردی❤️. واقعا درست میگی فقط تو دوران بچگی همه مون شاد بودیم الان هیچی خوشحالمون نمیکنه😔

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻