2777
2789
عنوان

شما هر روز گوشت میخورین

| مشاهده متن کامل بحث + 4360 بازدید | 183 پست
تا حالا نخوردیم باید برم بازار بخرم ولی مرغ لهنتی تو محله پره😂

وقتی چرخش میکنی اصلا قابل تشخیص باگوشت مرغ نیست  ،هیچ کس نمیتونهدتشخیص بده که گوشت بوقلمونه،شما هم حتما امتحان کنید،خوشتون میاد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تقریبا روزی یک وعده  رو گوشت مرغیه ...

البته من عاشق سبزیجاتم غذاهای گیاهی مثل کوکوسبزی ,میرزا قاسمی ، کشک بادمجون ، خوراک لوبیا ، عدسی ،آش ، اینا رو هم دوست داریم 

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
نوش جونتون ولی کوکو ها که گوشت نمیخواد .هر روز گوشت بنظرم بدن رو سنگین میکنه

یکی از اقوام ما مریض شده بود دکتر گفته بود گوشت زیاد خوردی اینحور شده گفته نباید دیگه اصلا بخوری ولی بازم میخوره طاقت نداره. عمه هم اینقد گوشت خورده نقرص داره و نباید بخوره 

قدیما انواع غذاهاشون بدون گوشت بوده منظورم از قدیم حدود ۴۰ ۵۰ سال پیش هست بعدش ک دیگه مرغای سفید او ...

قدیم هم گوشت میخوردن

ولی تازه می‌خریدند واسه یکی دو روز

فریزر نمیکردن بی خاصیت بشه

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...
وقتی چرخش میکنی اصلا قابل تشخیص باگوشت مرغ نیست ،هیچ کس نمیتونهدتشخیص بده که گوشت بوقلمونه،شما هم ح ...

اتفاقا منم سینه بوقلمون رو با یکم مرغ قاطی چرخ میکنم بهش ادویه و زعفران حسابی میزنم حالت کوبیده ای بسته بندی میکنم میذارم فریزر هر وقت عجله داشته باشم چندتاشو درمیارم میذارم تو ماهیتابه خییییلی عالی میشه.... 

بوقلمون اتفاقا منبع آهن هم هست البته سینه اش فقط خوبه رونش رو دوست ندارم

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
من گوشت گراز دوست دارم اکثرا میخورم هر موقع از شکلر برام بیاد

گوشت گراز واقعا هست؟ 

همه آدما یه روزی بهت میفهمونن که تنهایی حتی اونی که تو ذهنت گفتی حتی اون‌؟ 

نهار هرروز برنج و خورش میپزم حالا یا مرغ یا گوشت قرمز هم دخترام هم شوهرم گوشتی دوست دارن شام هم کتلت شامی بادمجون املت نرگسی ازین چیزای حاضری

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون پسرم رو سالم و صالح و بموقع برسون بغلم🥰🙏

من قبلا هفته ای دوبار گوشت قرمز می‌خوردیم هفته ای دوبار کباب مرغ و گوشتهفته ای دوبار مرغ سرخ شدهماهی ...

عزیزم شرایط همه سخت شده حقوق ها کفاف نمیده یا بیشترش میره برای قسط خیلی ها دارن از جیب میخورن امیدوارم شرایط جوری بشه همه مردم هر چی میخوان استفاده کنن 🥲

همه آدما یه روزی بهت میفهمونن که تنهایی حتی اونی که تو ذهنت گفتی حتی اون‌؟