2777
2789
عنوان

شما هر روز گوشت میخورین

| مشاهده متن کامل بحث + 4177 بازدید | 182 پست

گوشت رو نه حتی هفته ای یه بارم نمیخوریم ،مرغو رو میشه گفت یه روز طر میون شده هر روزم درس کنم اما مهمونی چیزی بوده پیشم اومده دو روز یه بار،غذاهای دیگه ماکارونی املت ،کوکو سیبزمینی و کوکو سبزی،فلافل،قارچ ،دلمه بوگ مو،و خیلی چیزا،درکل هرچیزی حدی داره و توی این اچضاع اقتصادی یه خانم با درک و شعور از هر نوع غذاس توی هفته استفاده میکنه

آش عدسیکنسرو لوبیااملتیتیمچه خورش قیمهخورش سبزیخورش بامیهخاگینه کته با ماستگوجه و بادمجونزرشک پلو با ...

چه عالیی 

همه آدما یه روزی بهت میفهمونن که تنهایی حتی اونی که تو ذهنت گفتی حتی اون‌؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من شوهرم بایذ هرروز گوشت مرغ و قرمز بخوره

خواهر من یه روز مرغ و گوشت نباشه غذا نمیخوره 

چه عالیی

قلبونت

ولی ی چندماهه درآمد شوهرم خوب نیست مرغ و گوشت مصرفمون کم شده

بیشتر غذا های آشی و ارزون میخوریم

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

والا منم اینارو میپزم ولی همراه با گوشت😑😂🥲

کلی گفتم

منم خورشم با گوشته 

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

خواهر من یه روز مرغ و گوشت نباشه غذا نمیخوره

شوهر منم همینطوری 

https://daigo.ir/secret/2452132653  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

قلبونتولی ی چندماهه درآمد شوهرم خوب نیست مرغ و گوشت مصرفمون کم شدهبیشتر غذا های آشی و ارزون میخوریم

عزیزم انشالله همیشه سفرتون پربرکت باشه ❤️

من خودم عاشق غذاهای بدون گوشتم. طبعم این مدلیه. کشک و بادمجون، املت، میرزا قاسمی، گوجه بادمجون، کلم سرخ شده، لوبیاپلو بدون گوشت، اشکنه کشک، خوراک بامیه، آش رشته، کوکوسبزی، تست پنیر، پیتزا بدون گوشت، پیراشکی بدون گوشت، خوراک لوبیا...