2777
2789
عنوان

شما هر روز گوشت میخورین

| مشاهده متن کامل بحث + 4453 بازدید | 183 پست
میدونی پلو ماش وهویج چقدر خوشمزه اس 😋 خوراک لوبیا عدسی برای شبهاتون غذای سبک درست کنمنم خداروشکر از ...

من عدسی میپزم یه تیکه کوچیک سینه مرغ میندازم توش محشر میشه ینی از مامانم یاد گرفتم 😂

سعی میکنم از این به بعد کمتر کنم و بدون گوشت بپزم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

معمولا یکی دو تا تکه کوچک خورشی خورده میشه زیاد نیست که باعث نقرس بشه. ولی همونم دیگه نیست

وقتی هر روز بخوری صد درصد باعث میشه. من خودم کافیه دوروز پشت هم بخورم تمام استخوانم تیر میکشه. منم قبلا شدید گوشت میخوردم

خودت باش جهان اصالت را میستاید

عزیدم ببخشید مسپرسم ولی شوهرتون شغلش چیه ؟چون تا وضع مالی خوب نباشه خودتم بخوای نمیتونی هر وعده گوشت ...

هر وعده ک نه منظورم این بود اون غذایی ک میپزم مثلا عدسی خب اکثرا عدس خالی یا نهایت با پیاز و سیب زمینی میزارن میپزه من یه تیکه سینه مرغ هم میندازم توش از مامانم یاد گرفتم

یا مثلا کو کو و نمیدونم ماش پلو و ... همش چرخکرده باید بریزم وگرنه از نظرم مزه ندارع 

شوهرم کارمندع و یه شغل ازاد هم بیرون داره

غذای ایرانی همش گوشت داره منم زیاد به ذهنم نمیرسه

قدیما انواع غذاهاشون بدون گوشت بوده منظورم از قدیم حدود ۴۰  ۵۰ سال پیش هست بعدش ک دیگه مرغای سفید اومدن تماااام برنامه ها رو به هم ریختن. مثلا با ناردونه غذا درست میکردن. یا با سیب زمینی خورشت درست میکردن، از وقتی فریزر و .. زیاد شد مردم گوشت ذخیره کردن. ولی همون جوجه محلی رو ک میخوردن تا مدتها پروتینشون تامین بود نه حالا ک مرغا هورمونی و مضر شدن.

مادربزرگ منم برای عمو مجردم هر روز باید گوشت بپزه وضع مالیشونم متوسطه ها ولی شده باشه از لباس میزنن ...

من چن وقت پیش یه مصاحبه دیدم از هادی چوپان داشت از خانمش تشکر میکرد که اینقط براش زحمت کشیده میگفت من باید روزی هشت وعده غذای پر کالری بخورم،و خیلیم زیاد باید بخورم،مثلا یه وعده دو کیلو گوشت چرخ کرده و سه تا ماکارونی،یه وعده،چهار تا سینه مرغ کامل و شیش پیمانه برنج،وعده صبحانه پونزده تا تخم مرغ با پنج تا نون سنگگ،یا چهار کیلو استیک گوشت ،یه چیزای گفت من هنگ شده بودم بعد میگفت به طور میانگین روزی ۱۰میلیون تمن خرج غذاخوردنم میشه و واقعا هم واسه این چیزا باید از زنش تشکر کنه واسه صبر و حوصلش خودشم دمش گرم که همیشه موفقه

شاید خوشمزه درست نمیکنی. من بچه هام همسرم عاشق ماکارانیای هستن که میپزم

نه کلا اکثر مردای دورم خوششون نمیاد کلا خیلی خوشمزه درست میکنم گوشت چرخ کرده هم میزنم مامانمم عالی درست میکنه ولی بابام دوس نداره 

همه آدما یه روزی بهت میفهمونن که تنهایی حتی اونی که تو ذهنت گفتی حتی اون‌؟