2777
2789
عنوان

شما هر روز گوشت میخورین

| مشاهده متن کامل بحث + 4398 بازدید | 183 پست
نمیدونم چرا نمیتونم بدون گوشت بپزممثلا فقط کوکو سیب زمینی رو گوشت ندارعکوکو سبزی هم نمیخوریمدیگ چیا ...

عزیدم ببخشید مسپرسم ولی شوهرتون شغلش چیه ؟چون تا وضع مالی خوب نباشه خودتم بخوای نمیتونی هر وعده گوشت و مرغ بپزی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم همین مشکل رو دارم علاوه بر گرونی احساس میکنم برای سلامتی ضرر دارهولی متاسفانه غذاهای بدون گوشت ک ...

آره مثلا الویه هم ما مرغ میریزیم داخلش کلا هفتگی یه وعده بدون گوشت میخوریم مثلا کته باشه بعد شامم زیاد نمیخوریم یا اصن نمیخوریم در حد اش یا املت 

همه آدما یه روزی بهت میفهمونن که تنهایی حتی اونی که تو ذهنت گفتی حتی اون‌؟ 

شوهرم میگه گوشت نداشتیم ؟مرغ نبود؟؟؟اگ بگم داشتیم دیگه غر زدناش تمومی نداره . میگه یخچالم پره زنم حال غذا پختن نداره و فلان .هیچیبدون گوشت غذا نیس براش .کلا اش و کوکوو ماکارونی هم تو لیست غذاش نیس و نمیخوره 😢

عزیدم ببخشید مسپرسم ولی شوهرتون شغلش چیه ؟چون تا وضع مالی خوب نباشه خودتم بخوای نمیتونی هر وعده گوشت ...

مادربزرگ منم برای عمو مجردم هر روز باید گوشت بپزه وضع مالیشونم متوسطه ها ولی شده باشه از لباس میزنن ولی باید هر روز گوشت بخورن 

منم همین مشکل رو دارم علاوه بر گرونی احساس میکنم برای سلامتی ضرر دارهولی متاسفانه غذاهای بدون گوشت ک ...

غذای ایرانی همش گوشت داره منم زیاد به ذهنم نمیرسه 

زندگی زیباست اگر زیبا نگاه کنیم 
من اصن گوشت تو قرمه سبزی و قیمه خوشم نمیاد ولی چرخ کرده باشه تو پیتزا و پیراشکی و اینا خیلی دوس دارم

من اگر آپشن غذای بدون گوشت داشته باشم همیشه انتخابم همونه. توی خونه ولی بچه م سن رشده باید گوشت بخوره، شوهرمم طبعش غذای گوشتیه. اما من خودم دلم همه ش غذای بدون گوشت میخواد. 

شوهرم میگه گوشت نداشتیم ؟مرغ نبود؟؟؟اگ بگم داشتیم دیگه غر زدناش تمومی نداره . میگه یخچالم پره زنم حا ...

وای مردا ماکارونی دوست ندارن اکثرا

مادربزرگ منم برای عمو مجردم هر روز باید گوشت بپزه وضع مالیشونم متوسطه ها ولی شده باشه از لباس میزنن ...

به نظرم هم از لحاظ مالی درشت نیست هم واسخ سلامتی بعدشم بدن انسان به همه ی گروه های غذای نیاز داره مثلا من خودم یچه کوچیک دارم باید چیزای مقوی مثل آش رشته هم بهش بدم اگه از الان همش گوشت و برنج باشه دیگه ...