2777
2789
عنوان

شما هر روز گوشت میخورین

| مشاهده متن کامل بحث + 4277 بازدید | 182 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نوش جونتون ولی کوکو ها که گوشت نمیخواد .هر روز گوشت بنظرم بدن رو سنگین میکنه

نمیدونم چرا نمیتونم بدون گوشت بپزم

مثلا فقط کوکو سیب زمینی رو گوشت ندارع

کوکو سبزی هم نمیخوریم

دیگ چیا میشه پخت بدون گوشت یکم بگو یاد بگیرم😂😑

نه نقرس میگیریم هر روز گوشت بخوریم که  

کوکو خوراک لوبیا اش 

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏

نهارهرروزبایدگوشتی خورشتی باشه حالایاگوشت سفیدیاقرمزکه بیشترگوشت قرمز هست 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
من خودم عاشق غذاهای بدون گوشتم. طبعم این مدلیه. کشک و بادمجون، املت، میرزا قاسمی، گوجه بادمجون، کلم ...

من اصن گوشت تو قرمه سبزی و قیمه خوشم نمیاد ولی چرخ کرده باشه تو پیتزا و پیراشکی و اینا خیلی دوس دارم

همه آدما یه روزی بهت میفهمونن که تنهایی حتی اونی که تو ذهنت گفتی حتی اون‌؟ 

عزیزم انشالله همیشه سفرتون پربرکت باشه ❤️

مرسی مهربونم انشاالله برای همه همینطور باشه 🌸

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

خب هر روز گوشت نقرس میگیرید

معمولا یکی دو تا تکه کوچک خورشی خورده میشه زیاد نیست که باعث نقرس بشه. ولی همونم دیگه نیست 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.

منم همین مشکل رو دارم علاوه بر گرونی احساس میکنم برای سلامتی ضرر داره

ولی متاسفانه غذاهای بدون گوشت کم هستن انگار

تو ذهنم فقط کشک بادمجون ، آش، شیربرنج، عدسی،خوراک لوبیا، یتیمچه، املت، دوپیازه، ایناس خب من دوست ندارم سیب زمینی استفاده کنم زیاد خوب نی

غذای ما باید پروتئینی باشه اکثر مرغ هست تو انواع مختلف گوشت و میگو  و ماهی هم میخوریم و حبوبات ورزش میکنم و رژیم هستم نمیتونم نون بخورم دلم اشکنه و کشک بادمجون و آبگوشت میخواد که نون تیلیت کنم ولی نمیشه 

زندگی زیباست اگر زیبا نگاه کنیم 
نمیدونم چرا نمیتونم بدون گوشت بپزممثلا فقط کوکو سیب زمینی رو گوشت ندارعکوکو سبزی هم نمیخوریمدیگ چیا ...

میدونی پلو ماش وهویج چقدر خوشمزه اس 😋 

خوراک لوبیا 

عدسی 

برای شبهاتون غذای سبک درست کن

منم خداروشکر از نظر مالی توانایی هرروز گوشت خوردن داریم ولی هم برای بدن خوب نیس هم اینکه میخوام بچه هام یاد بگیرن زندگی هم خوب داره هم کم