بعضی از مادرا ۲۴ ری مدرسه ان و در حال پچ پچ با معلم بچه هاشون ۴ تا ستاره دارن. بچه من از اول باسواد بوده کامل کتاب ها رو بلده و سوره های قرآن رو حفظ. هم آخر کلاس میشینه هم یه دونه ستاره داره. شلوغ و بی ادب هم نیست بچه مو میشناسم از معلمش میپرسم.
حالا ب من و دو نفر دیگه گفته آش درست کن. من هم بچه کوچیک دارم هم شرایط روحی م مساعد نیست مادرم تازه از دنیا رفته چکار کنم
خب به همه ی بچه ها میگن هر کس یه چیزی درست میکنه یکی اش یکی سالاد الویه یکی فلان یکی بهمان و.... بعدشم شما خودت مقصری که برای بچت کم میزاری باید شما هم بری مدرسه اعتراض کنی برای بچه ت ارزش قائل شی الانم از بیرون بخر بگو خودم پختم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خب به همه ی بچه ها میگن هر کس یه چیزی درست میکنه یکی اش یکی سالاد الویه یکی فلان یکی بهمان و.... بع ...
من دعوا و ایجاد تنش رو نمیپسندم. میترسم با بچه م لج کنه. ب نظرت یه شرح حال مختصر بنویسم ناشناس بدم ب مدیر؟ ستاره رو بر حسب سطح سواد بچه نمیده. بخدا دو تا از شلوغ های کلاس ۳ ۴ تا ستاره دارن دختر من ک در کلاس دوم باهاش کار کردم یه دونه
حالم بهم میخوره از مادرای پاچه خوار و خودشیرینی که یکسره دنبال معلم بچه هاشون موس موس میکنن......عقده ای های بدبخت که برای گرفتن نمره و ستاره برای توله هاشون حاضرن با خفت و خواری برن د س ت م ا ل کشی معلم رو انجام بدن.....
آش؟ به چ مناسبت ؟ هزینه اش همش خودتون؟در مورد ستاره و اینا ما هم داشتیم ولی با توجه به وضعیت درسی بچ ...
واسه حرف ش. نه هزینه با کلاس. دختر من دستیار معلمه تو کلاس حضور غیاب و کمک درسی ب بچه ها و... ولی ستاره نداده تا حالا. بالاخره ۱۰ ۱۵ نفری هم قد دختر من هستن دیگه بچم دو متر قد نداره ک بگم آره فقط این بلنده پس باید آخر کلاس و آخر صف باشه همیشه
کلا مدارس همین شده انگار ،منم تاپیک آخرم راجع به همین موضوعه،اگر بچت راضیه بیخیال یک سال میگذره میره آش هم درست کردنش کاری نداره که،سبزی خورد کرده آماده بگیر نخودولوبیا هم از شب قبل خیس کن اگر واسه شیفت صبح میخوای آخرش همه رو بریز توی قابلمه بزار تا صبح بپزه اگر واسه شیفت بعدازظهر میخوای صبح بزار بپزه ببر مدرسه واسه اعتماد بنفس بچه خوبه
***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]
آره خواهر زاده منم همین بود حتی جشن اسم هم داشتند بچه آیی که اسم خودش بلد میشد کیک ببره و کادو برای ...
پسرمنمجشن اسم دارن.اما پسر مندولتیه ولی پر از جشن ومن اتفاقا راضیم چون خیلی بهتر نو ذهنشون میمونه.دردسر داره اما معلم میگه مثلا کی مایله واسه حرف ت و هرکی مایل بود انجام میده.درهفته دوروز جشن دارن اونممفصل تزئین و عکسو اینا.
بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
اره منم داشتم اتفاقا قشنگ یادمهکه هر حرفی رو یادمیگرفتیم یه مادر غذا درست میکرد ومیاورد مدرسه بقیه مادراام بودن و دور هم میخوردیم واسه آ آبگوشت بود واسه ق قرمه سبزی هنوز لذتش یادمه.اتفاقا کارت هزار افرین صدافرینم داشتیم و هرکی درسش خوب بود جایزه میدادن.
بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.