2777
2789
عنوان

معلم کلاس اولی ک فرق میزاره بین بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1426 بازدید | 94 پست
دختر من کلاس سومه معلم اونم فرق میزاره دخترم خیلی کاردستی های خوشگلی می سازه بدون اینکه معلم بگه کار ...

آره اینم اینجوریه میبینی. من خنگ ک نیستم خودم دوران دانشجویی تدریس میکردم بچه م همه چی بلده در حد کلاس دوم سطحش. حتی ب دیکته و کاربرگ هم ستاره نمیده

مدارس غیردولتی فکر کنم بیشتر باشه این جشن ها دختر من دولتی هست به شدت مخالف این جشن ها هستند معلم هم ...

دقیقا پسر من غیر دولتیه برای هر حرف معلمشون یه جشن کوچیک میگیره براشون 

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم حمایت کنین https://instagram.com/vanil.20?igshid=1ig9puyxup16y

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فک کن روز اول مدرسه واسه معلم کادو بردن، یا کیک میپزن واسش میبرن فقط واسه اینکه کارنامه هاشون رو خیلی خوب کنه...

من که اصلا محل نمیدم

پسر خودم اینقدر زرنگ و باسواده که نمیتونن کمرنگش کنن تو کلاس

کلا بد رسمی شده

دختر اولم‌کلاس هفتمه اصلا این مسخره بازیا رو‌نداشتیم

دومی امسال پیش دبستانی هست یعنی دهنمون رو سرویس کردن

هر روز یه مکافاتی 

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...

ولا وظیفه یک مادر نیست درست کنه

پسر من کلاس هفتم هست

هر سال هر چیزی بردیم مدرسه با مشارکت همه مادرها بوده چه از نظر مادی چه کمک فیزیکی برای تهیه اون وسیله یا غذا

شما هم قبول نکنه بگو شرایط شو نداری

این خوبه ک بچه رو تشویق میکنه. دختر من تو کلاس ب معلم کمک میکنه و مشق بچه ها رو نگاه میکنه و.... ولی ...

واقعا خاک برسرش دقیقا منم ازاین عقده ای ها زیاددیدم... به معلم میگم خودت ازبچه ها انتظارداشته باش خودشون مسیول درس و مشقشون باشن مسیولیت پذیر و منظم باربیان بهم میگه شما خیلی مادر پرتوقعی هستید و میخوای بچتو ازسرت بازکنی حتما خودت باید بالاسربچت باشی موقع مشق نوشتن و خودت پیگیرآموزش بچت باشی‌...زنیکه احمق بهش میگم من درسامو ۳۰سالپیش خوندم وتموم کردم ...اگرهم قرارباشه من پاب پای بچم باشم خب منم بلدم خودم توخونه یادش میدم نیازنیست بفرستم مدرسه زیر دست ی مشت معلم عقده ای و بیسواد...البته که همه اینطورنیستن اما بیاید قبول کنید که اکثرا همینن

دقیقا پسر من غیر دولتیه برای هر حرف معلمشون یه جشن کوچیک میگیره براشون

آره خواهر زاده منم همین بود حتی جشن اسم هم داشتند بچه آیی که اسم خودش بلد میشد کیک ببره و کادو برای معلم و ....

آره خواهر زاده منم همین بود حتی جشن اسم هم داشتند بچه آیی که اسم خودش بلد میشد کیک ببره و کادو برای ...

باز این خوبه

ما معلما تاریخ تولدشدن رو به بچه ها میگن، بچه ها هم مارو میزارن تو منگنه که باید کیک و کادو ببرم واسه خانم

روز معلم کم بود اینم اضافه شده

من چی بگم که برای چهل تاشون گیفت درست کردم باور کن یه شب تا صبح نشستم نخوابیدم،آش چیزی نیس عزیزم بزار اونجا خودش میپزه،اگرم نمیخوای و حوصله نداری رو راست به معلمشون بگو ولی از بیرون آش نگیر،معلوم نیس توش چی هس یه وقت خدای نکرده بچه ها دل‌درد میشن

می‌دونم دختر منم پارسال کلاس اول بودولی ما همه کارا دسته جمعی انجام می‌دادیم معلم کسی را اجبار نمیکر ...

خب وقتی بچه میبینه همه جشن اسم گرفتن شیرینی وهدیه برای بچه هااوردن..اونم میخواد. تازه بعضیاشون جشن مفصل میگرفتن..تم الفبا و اسم بچشون وکیک خامه وپک پذیرایی وهدیه برای همه بچه ها وهدیه به معلم و...بعضیا  فقط یه جعبه شیرینی 

پارسا پسرمامان😍
خب وقتی بچه میبینه همه جشن اسم گرفتن شیرینی وهدیه برای بچه هااوردن..اونم میخواد. تازه بعضیاشون جشن م ...

مدرسه دختر منم جشن اسم داشتن ولی هرکسی دلبخواهی 

باور کن بعضیا فقط شکلات آوردن بعضیا کاپ کیک،یه نفر جاقلمی چوبی اورد 

من خودم چون آنلاین شاپ لوازم تحریر دارم اتود فشنگی بردم

خلاصه نه اجباری بود نه چشم و هم چشمی 

مدرسه دختر منم جشن اسم داشتن ولی هرکسی دلبخواهی باور کن بعضیا فقط شکلات آوردن بعضیا کاپ کیک،یه نفر ج ...

درسته اجبار نبود..پسرمنم  وقتی به اسم پسرم رسیدن همزمان با ماه رمضان وبعدشم عید بود.گفتم بی خیال دیگه جشن نمیخواد.. ولی اینقدر پسرم اصرار کرد که بعد ازعید یک‌جعبه رولت  وسرمدادی برای بچه ها بردم مدرسه.

پارسا پسرمامان😍
مگه درس آ میخواد بده اون که اول سال بودبعدم معلم کسیو ملزم نمیکنهبگو به اونایی که ستاره دادی جیک تو ...

حرف واسه گفتن زیاد هس ولی میترسم با بچه م لج بیفته. بخدا ب بچه ای ک دختر منو هل داده شلوارش و زانوش زخم شده ۳ تا ستاره داده

[QUOTE=362044131]دقیقا پسر من غیر دولتیه برای هر حرف معلمشون یه جشن کوچیک میگیره براشون [/QUO 

دختر من دولتی می‌ره و برای هر نشانه مادری را مشخص کردند که گیفت خوراکی و هدیه مرتبط با اون نشانه رو بیاره...

دختر من نشانه ر بود و شنبه براش انجام دادم.