2777
2789
عنوان

معلم کلاس اولی ک فرق میزاره بین بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1417 بازدید | 94 پست
واسه حرف ش. نه هزینه با کلاس. دختر من دستیار معلمه تو کلاس حضور غیاب و کمک درسی ب بچه ها و... ولی ست ...

کلاس اول من با اینکه اینجوری بود مثلن هر کسی چیزی که در وسع خودش بود میاورد حالا هر چی میخاست باشه 

الان نمیدونم چرا اینجوری انقد دنگ و فنگی شده

شمام اگه میتونی اعتراض کن واسه ستاره ها البته اگه واسه دخترت مهمه و رو روحیه اش تاثیر گذاشته 

به هر حال بچه ان دلشون میخاد تلاش کنن ستاره جم کنن کادو بردارن اینجوری میبینن دلسرد میشن

در مورد آش اگه توانایششو داری چون میگی هزینه رو میدن یه قابمله متوسط حدودن درست کن بچه ان بیشتر از دو ملاقه نمیخورن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره منم داشتم اتفاقا قشنگ یادمه‌که هر حرفی رو یادمیگرفتیم یه مادر غذا درست میکرد و‌میاورد مدرسه بقیه ...

دقیقا، من هنوز یادگاری کارتمو دارم، واس اسم هامون هم داشتیم واس من و استثناء بود ۱چی میبردیم

خب به معلمش بگو شرایط روحیم مساعد نیست اگر میدونید تا ب یکی از مادرا بگید زحمتشو بکشه...یا اگر گروه ...

گروه نداریم معلم گفته گروه بزنید انظباط بچه کم میشه

کلاسشون چند نفره ست

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
دقیقا، من هنوز یادگاری کارتمو دارم، واس اسم هامون هم داشتیم واس من و استثناء بود ۱چی میبردیم

بعد فکر کن این واسه ۲۲سال پیش بود که من ۷سالم بود. اما دارم میبینم الانم بچها وقتی جشن میشه خیلی خوشحالن.من به خودم انار افتاد و بردم دردسر داشت واقعا باید دون‌میکردم‌تو ظرف ژله میریختم روشو کلی تزیین میکردم بیشتر از تعداد بچها میبردم و اینا اما همون عکسا که میمونه براشون و خاطرش به زحمتش میرزه.من فکر میکردم واسه پسرا مهم نیست اما دیدم خیلی دوستدارن و شادن

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

مادر ها خیلی بدتر از بچه ها شدن 

حسودی میکنن به کارت امتیاز و به ستاره و .....

آخه کلاس رو معلم اداره میکنه 

یهو صلاح میبینه به یه نفر که شلوغه بخاطر آرامش بدهیه به یه نفر بخاطر پیشرفت و....

بچه ها با هم کنار میان اگه مادرا بذارن

۳۰

چقد زیادن حق نداره از شما یه نفر بخواد آش درست کنین زیر بارش نرو اصلا میخواد چکار کنه

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

با مدیر صحبت کن اش بپزی که ستاره بده به دخترت 

یا اگه قبول میکنه یه کادو کوچیک بخر بده معلم یا سرکلاس یا بچه رو بکشه کنار خودش بهش بده 

کلا معلما به بچه هایی که یه مشکلی دارن بعد تلاش میکنن خوب میشن ستاره میده مثلا درسش خوب نبوده بعد خوب شده

مادر ها خیلی بدتر از بچه ها شدن حسودی میکنن به کارت امتیاز و به ستاره و .....آخه کلاس رو معلم اداره ...

حسودی نیست باور کن. معلم فرق میزاره بخدا. چرا بچه ای ک همه دیکته هاش بدون غلط  کاربرگ هاش عالی هستن نباید تشویق شه؟ چرا بچه ای ک معمولا تو میز تنبیه میشینه ۳ تا ستاره داره؟ اینو خیلی از مادرها گفتن .من ک کاری ندارم واسه اینجور چیزا نمیرم با معلم بحث کنم ولی خب کار درستی نیس

با مدیر صحبت کن اش بپزی که ستاره بده به دخترت یا اگه قبول میکنه یه کادو کوچیک بخر بده معلم یا سرکلاس ...

آره همینه. خود معلم هم همینو گف ستاره واسه تشویق و ایجاد انگیزه واسه درس نخوناست