2777
2789
عنوان

معلم کلاس اولی ک فرق میزاره بین بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1426 بازدید | 94 پست
صیغه جدید 🥴🥴🥴🥴🥴مثلاً ۱۰ تا که شد میتونن از کمد جوایز جایزه برداند به انتخاب خودشون

چه مسخره 

ما که هر روز داریم خودمون اصن جایزه می‌خریم واسه بچه هامون 

اگه توی نمرات تأثیر داشت باز یه چیزی 

دختر من کلاس سومه معلم اونم فرق میزاره 

دخترم خیلی کاردستی های خوشگلی می سازه بدون اینکه معلم بگه کاردستی برای ضرب میسازه میبره خدایی کاردستی های سخت 

ولی اون روز دیدم ی نفر کاردستی ساخته بدون ربط به درساش که معلم عکسشو گذاشت تو گروه ولی تا حالا ۳ بار دخترم کاردستی برده هرگز عکسی نگذاشته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

معلم پسرمنم اینجوریه به هرحرفی برسن یه نفر داوطلب باید چیزی درست کنه.مثلا واسه آ ینفر آش رشته واسه ب بادام اینجوری مثلا.واسه ستاره و ایناام به تلاش بچه بستگی داره هربچه ای اروم منظم درسخون درست جواب بده و اینا اون امتیاز میگیره

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
باز تو مدرسه پسر من کارت تلاش امتیازی میدن مثلا برای هر دیکته یا فعالیت ۵ امتیاز به کارتشون اضافه می ...

این خوبه ک بچه رو تشویق میکنه. دختر من تو کلاس ب معلم کمک میکنه و مشق بچه ها رو نگاه میکنه و.... ولی خب تشویق نشده تا حالا فقط یه ستاره اونم ب کل کلاس داد ک بچه ها بی ستاره نمونن. بعد با مامان هایی ک پچ پچ داره ۴ تا

بد نیست واسه بچه ها غذای بیرون؟ اگه اوکی باشه و قبول کنن حتما همین کارو میکنم

اگه شرایط مالیشو دارید بله والا من بهت میگم اصلا مجبورنیستید ...این اداها رو کی مدکرده ...خاک برسرشون ی مشت بیسواد و احمق اومدن بچه هارو آموزش بدن مثلا که اکثرا هم مشکل روحی روانی وعقده دارن... 

کلاس اولیا خیلی دنگ وفنگ دارن.. جشن آب..آش..برای هر حرفی یاد میگیرن کاردستیشو ببرن. اسمشون رو که یاد ...

مدارس غیردولتی فکر کنم بیشتر باشه این جشن ها 

دختر من دولتی هست به شدت مخالف این جشن ها هستند معلم همش میگه من وقت کمم دارم فقط یه جشن اب و یه قرآن 

همین 

کلاس اولیا خیلی دنگ وفنگ دارن.. جشن آب..آش..برای هر حرفی یاد میگیرن کاردستیشو ببرن. اسمشون رو که یاد ...

می‌دونم دختر منم پارسال کلاس اول بود

ولی ما همه کارا دسته جمعی انجام می‌دادیم 

معلم کسی را اجبار نمیکرد

ممنونم از لطفت تهرانم

ببین به دخترت بگو اهمیت نده به این چیزا مهم کارنامته من از تجربه خودم میگم شما آش ببری نبری فعالیت کنی یا نکنی کلر بوک درست کنی یا نه اگر درس دخترت خوبه معلم مجبوره نمره خیلی خوب رو بهش بده .

من برای کلاس اول پسر بزرگم خودم رو میکشتم برای فعالیت ها و کلربوگ برای دومی حتی کلربوگ درست نکردم 

این خوبه ک بچه رو تشویق میکنه. دختر من تو کلاس ب معلم کمک میکنه و مشق بچه ها رو نگاه میکنه و.... ولی ...

عزیزم همه جا همینه

کلاس پسر منم، دو سه تا از مادرا همش ور دل معلمن

با این که بچه هاشون متوسط رو به پایینن ولی معلم از ترس مادراشون هی تشویقشون میکنه

بد نیست واسه بچه ها غذای بیرون؟ اگه اوکی باشه و قبول کنن حتما همین کارو میکنم

بده یه آشپز که برات درست کنه .بحث ستاره هم نه براخودت مهم باشه نه بزار بچه ات روش حساس بشه معمولا ستاره رو بخاطر فعالیت تو کلاس میدن بچه منم آرومه درساشم خوبه ولی هنوز ستاره نگرفته با اینکه بعضیا چندتا چندتا گرفتن خودشم میگه مامان خانوم ستاره رو به اونایی که سوال های خانوم جواب میدن میده دختر منم چون آرومه تا میاد جواب بده بقیه با دادو هوار میگن 

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی قابلمه درست کنی خوبه نفری دو ملاقه میدی 

نیاز نیست زیاد درست کنی 

یادمه دوسال پیش یکی از مادرا درست کرد البته معلم نگفته بود جشن بود خودش آورد ی قابلمه نسبتا کوچیک بود هر بچه  ملاقه تو کاسه یکبار مصرف کوچیک میذاشت ب همه هم رسید

خدایا ااااااااااا شکرت